1/5 bánomisén válasza:
Én azt olvasom itt, hogy nem rongált, mert nem tudott. De lehet, hogy nekem más jön be erre a linkre :-)
2/5 anonim válasza:
A barátságnak annyi, minek lett akkor felvéve? én nem tettem volna ki.
3/5 anonim válasza:
A rendőrök már megbocsássanak de Szart sem érnek legalább is itt felénk, én tiszaörsi vagyok és most lett felújítva a buszmegálló szépen be lett deszkázva de már egy két deszkát az erősek eléggé kijjebb rugdostak (befejezetlen munka) és öngyújtóval rendszeresen égetik.
A tanácsunknak arra se volt pénze hogy lefesse és tetőt is lecserélje, amúgy mondhatom a szomszédos településekhez képest fejlődésben mi kerültünk a legmélyebbre minden tekintetben! szégyenletes!
4/5 anonim válasza:
Nem az a szégyenletes, hogy nincs rá pénz. Más országokban sok évig nem újítanak fel közterületeket, mert nincs rá szükség, mivel normálisan néznek ki, nem rongálják meg őket rögtön, mert ott van közbiztonság, komol büntetést kap, aki rongál. Nálunk ilyen csak a mesében létezik. Na, EZ a szégyenletes. Nézzétek csak meg a Köki terminált, most lett kész, de máris össze van firkálva, rongálva. Borzasztó, hogy ilyen igénytelen emberek között élünk, akiknek ez a szórakozás.
5/5 A kérdező kommentje:
Első! Szerinted ez egyszeri eset volt? Csak azt a néhány tetűt kellene elkapni és kezét-lábát levágni akik ezt csinálják. Nincsenek olyan sokan. Csak ez a néhány gané napjában többször is rongál, büntetlenül.
2011. nov. 29. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!