Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak már az öcséimmel?

Mit csináljak már az öcséimmel?

Figyelt kérdés

Folyton rajtam lógnak,mindig az én szobámba vannak.Az egyik 3 a másik 8 éves.A 3 évesre folyton nekem kell vigyáznom,én játszak vele,míg a másik tesóm a szobájában ül és él mint hal a vízben.Ha meg végre kicsit leszáll rólam a 3 éves,akkor a másik jön hogyszívja a véremet!Folyton azt nézi,ahogy gépezek,meg folyton kérdezi:Ez mi?Ez milyen játék?Letöltöd nekem?Ezt odaadod?

Ráadásul folyton elkeverik a cuccaimat!Odaadok nekik valamit,és 5 perc múlva már lehet keresgélni!Van,hogy tanulni se tudok néha,mert akkor is a véremet szívják,meg akkor is,ha mondjuk zuhanyzok,és csak úgy benyitnak,hogy ebben-abban segítsek.

Ha kimegyünk a játszóra,folyton én ügyelek a kicsire,míg a másik öcsém ott ugrál meg ordibál.Már tényleg kezd elegem lenni!Ha meg rájuk szólok,akkor meg besértődnek,és én vagyok a gonosz,rossz testvér!(Főleg a 8 éves,azt megkérem szépen,hogy hagyjon békén,erre ő:akkor elmegyek,mert mindenki köcsögnek néz).

Mit tegyek?Már elegem van!(bocs ha rosszul írtam,este van és ideges is vagyok)

2011. nov. 25. 22:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát basszus ha ennyire irritálnak a kisebb tesóid,akkor egy esélyed maradt: elköltözni,ha máshova,saját lakásba nem,akkor albiba...aztán (persze lehetőség szerint még ezt megelőzően) szerezni akármilyen melót,és fizetni az albit,meg a rezsijét a fizetésedből...
2011. nov. 25. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Szégyellheted magad! A két kis öcsédnek több esze van mint neked.
2011. dec. 8. 19:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Miért is kéne szégyellnem magam?

Világosíts már fel!

Téged nem zavarna,ha egész nap rajtad lógnának?

Játszok velük szívesen,de azért egy fél óra kikapcsolódást had kapjak már!Hazajövök a suliból és már engem csesztetnek!

2011. dec. 12. 19:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!