Mit csináljak már az öcséimmel?
Folyton rajtam lógnak,mindig az én szobámba vannak.Az egyik 3 a másik 8 éves.A 3 évesre folyton nekem kell vigyáznom,én játszak vele,míg a másik tesóm a szobájában ül és él mint hal a vízben.Ha meg végre kicsit leszáll rólam a 3 éves,akkor a másik jön hogyszívja a véremet!Folyton azt nézi,ahogy gépezek,meg folyton kérdezi:Ez mi?Ez milyen játék?Letöltöd nekem?Ezt odaadod?
Ráadásul folyton elkeverik a cuccaimat!Odaadok nekik valamit,és 5 perc múlva már lehet keresgélni!Van,hogy tanulni se tudok néha,mert akkor is a véremet szívják,meg akkor is,ha mondjuk zuhanyzok,és csak úgy benyitnak,hogy ebben-abban segítsek.
Ha kimegyünk a játszóra,folyton én ügyelek a kicsire,míg a másik öcsém ott ugrál meg ordibál.Már tényleg kezd elegem lenni!Ha meg rájuk szólok,akkor meg besértődnek,és én vagyok a gonosz,rossz testvér!(Főleg a 8 éves,azt megkérem szépen,hogy hagyjon békén,erre ő:akkor elmegyek,mert mindenki köcsögnek néz).
Mit tegyek?Már elegem van!(bocs ha rosszul írtam,este van és ideges is vagyok)
Miért is kéne szégyellnem magam?
Világosíts már fel!
Téged nem zavarna,ha egész nap rajtad lógnának?
Játszok velük szívesen,de azért egy fél óra kikapcsolódást had kapjak már!Hazajövök a suliból és már engem csesztetnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!