Elektromos cigaretta szórakozásból?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok. Már kipróbáltam a cigarettát, de igazából csak a füst tetszett és az, hogy megnyugtatott. De közbe utáltam is, mert mindenem dohány szagú lett... Egyáltalán nem szoktam rá, csak néha volt olyan érzésem, hogy de jó volna füstölögni. És elgondolkodtam az elektromos cigarettán... Nem káros, nem büdös, 1000 előnye van.
Szerintetek megérné elektromos cigarettát venni csak "szórakozásból"? Persze nikotinmenteset...
2011. nov. 25. 17:53
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést és még annyit, hogy a Green Smoke elektromos cigarettára gondoltam.
2011. nov. 25. 17:54
2/3 dirtboy válasza:
ha ezzel eltudod kerülni az hogy rászokj az igazira akkor megéri, de ez a felfogás hogy füstölni kéne az elég sz ar.
3/3 A kérdező kommentje:
Sorry elég hülyéül fogalmaztam meg. Nem szószerint értettem, hogy füstölni, hanem valamit szívni, füstölögni, cigarettázni. Nem tudom megfogalmazni. xD De köszönöm a választ :)
2011. nov. 25. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!