Összeszólalkoztunk a lakótársammal a wc-papír árán. :S szerintetek hogyan kellett volna számolnunk? Help! (lent)
szóval, első hónapban vette ő, 2 nagy csomaggal, akciósan volt 25OO ft. második hónapban vettem én, 15OO ft volt, egy nagy csomag, nem akciósan. közösen használtunk mindkettőt, természetesen nem osztozkodtunk és akkor nem beszéltük meg, hogy hogyan legyen az árak felezése. most mondja, hogy fizessek neki még 1OOO ft-ot, hogy akkor én is legyek 25OO-nál. kiszámoltam az átlagát a két árnak, az 2OOO ft. vagyis még 5OOat kellett neki adnom. ha az első havi wc papír árát elosszuk kettővel (mintha fele-fele arányban fizettünk volna) és ugyanezt tesszük a második havi 15OO ft-val is, akkor 2OOO-2OOO jön ki, vagyis ez az átlag és ha mindketten belepótolunk a wc papírba, ennyit kell fizetnünk fejenként.
akkor mi a helyes? :S ha én még fizetek neki 5OOat, vagy ha marad a 2OOO-2OOO? :S
Semennyit ne fizess neki,ő b*lfasz volt mert 2500-ért vett te meg ügyes mert csak 1500-ér.
Ha mennyiségileg sincs különbség a drágább javára akkor nem látok rá okot hogy fizetned kéne bármennyit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!