Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy reggel...

Hogy lehet az, hogy reggel csak úgy kigondoltam valamit és később a nap folyamán ugyanúgy megtörtént anélkül hogy Én bármit is tettem volna az ügy érdekében?

Figyelt kérdés
2009. máj. 12. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Ehhez azt is kéne tudni, hogy miről van szó. Pl. ha azt gondoltad ki, hogy ma enni fogsz egy szendvicset, és egy szendvicset vittél suliba, akkor az azért történt, mert éhes voltál. Vagy ha azt gondolod ki, hogy ma veszel egy lila felsőt, és a szüleid hoppá, hoznak egyet, az azért van, mert szeretnek, és meg akartak lepni.
2009. máj. 12. 14:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szuperintuiciód van :)
2009. máj. 12. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is mindig, de látod a jövőt.

Ilyen képességem nekem is van, én éjjel amikor alszom és álmodok valamit, majdnem mindig meg is történik.

De ja vu [dezsávű]... :P

2009. máj. 12. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom mitől lehet, de nekem is volt már sokszor ilyen.
2009. máj. 12. 14:59
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt már sokszor ilyen. Általánosban volt egy lány a suliba, népszerű volt és mindig copfba volt a hosszú haja. Egyik reggel felkeltem és nem tudom miért de arra gondoltam, hogy milyen lehet az a lány kiengedett hajjal. És mikor 2órával később bementem a suliba, megjelent a csaj kibontott hajjal. Szóval velem ilyenek történnek.
2009. máj. 12. 15:49
 6/7 A kérdező kommentje:

velem is pont ilyesmik szoktak történni mint veled kedves utolsó

néha ledöbbenek

2009. máj. 12. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
14:59-nek: remélem az én álmaim nem következnek be... (tesóm meghalt az álmomba)
2009. máj. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!