Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Segítesz? (Kérdésed túl...

Segítesz? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Már 2-3 éve DJ vagyok, de még mindíg nem tudtam nevet választani magamnak. 15 éves fiú vagyok. A nevemet szándékosan nem árulom el hiszen nem a Vezeték/Kereszt nevemből szeretnék választani.

2011. nov. 24. 15:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg Artúr a bánatos bögölylégy?
2011. nov. 24. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Soha nem becéztek a barátaid? nincs egy gúny neved vagy hasonló?

Még régen egy messzi, messzi galaxisban informatikai rajz és animációval kezdtem foglalkozni, ekkor kaptam a "Steel-Painter" gúny nevet.

Nem én találtam ki hanem a barátaim, azelőtt "BB" voltam.

A "Steel Painter" név, nekem bejött, sokkal jobban tudok vele azonosulni mint a régebbivel.

Aztán ma már a közvetlen barátaimnak csak "Steel" vagyok.

És az idő folyamán a rajzról át tértem a 3d-s modellezésre, de a mai napig "Steel Painter" nevet tüntetek fel védjegynek.

Amiatt ne is aggódj, hogy egyedi lesz a kitalált művésznév, mert biztos, hogy legalább még 3 olyan néven futó emberke lesz a világban.

Ha híres lesz a neved akkor ennek száma több százra is megnőhet! ;)

Szóval az a lényeg, hogy te minél jobban azonosulj a kiválasztott névhez.

2011. nov. 24. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából volt (van) az a nevem, hogy DJ Axwell. De (ezt most biztos nem fogod elhinni én találtam ki magamnak és utána jöttem rá, hogy van ilyen) azt mondták, hogy ha továbbra is ezt hagyom be perelhetnek érte. Azért akarok változtatni.
2011. nov. 24. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
DJ Allwex
2011. nov. 24. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Még valaki ? És jobbat ???
2011. nov. 24. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!