Mivel tudnám úgymond feldolgozni azt hogy két -három hete majd nem megöltem magam?
Keress barátokat, új kapcsolatokat. Ne keseregj nekik, hogy sz@r az élet. Nézd a dolgok pozitív oldalát. Azért egy orvossal elbeszélgethetnél!
Egy pappal is, biztos tud okos tanácsod adni. Általában igen művelt emberek.
A vallás megszólítja az embert, nem lehet csak úgy azt mondani, hogy én holnaptól katolikus vagy hindu leszek.
Viszont az egy nagyon jó projekt a számodra, ha elkezdesz olvasni a vallásokról, tanulmányozod őket, és amikor megérzed, hogy igen, ezt kell követnem, akkor lépj.
Ha a vallásra meg azért van szükséged, hogy megmondják helyetted, hogy mit kell csinálnod, mi a helyes és mi nem (nagyon sok ilyen ember van), akkor inkább - ha van hozzá elszántság és ész - addig agyalnék, akár segítséggel is, amíg rá nem jönnék, hogy ki vagyok és mit akarok, miért vagyok olyan gyenge, hogy ha valami csalódást okoz, csak gyilkolászni tudom magam, meg ilyenek. Az élettől nem zsarolhatod ki azt, hogy olyan legyen, ahogy te azt elképzeled. És ha te ezért öngyilkossággal válaszolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!