Ha kifogytok a pénzböl, kértek kölcsön?
Arra lennék kíváncsi, hogy aki egyedül él és pl. a számlák befizetése után nem sokkal kifogy a pénzböl az kér kölcsön, vagy inkább "koplal"? Igaz, hogy nem olcsó a lakásom, de szakítottunk a barátommal és rám maradt minden.
Befizettem a számlákat, meg vettem buszbérletet, valamint alap kaját, de ilyeneket, hogy tej, kenyér, vaj, krumpli, és maradt 2000Ft a következö fizetésig, ami 1 hónap múlva lesz.
Köszi a válaszokat.
Ha kajára kell, akkor igen. De nem ismerőstől, hanem rokontól, pl. szülő, testvér.
Amíg nem valami nélkülözhetetlenre (rezsi, albérlet, kaja) kellene, addig nem.
Azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom, hogy csak én gondolkodom így, vagy más is? Nem akarok kölcsönkérni senkitöl, a legjobb barátomtól sem. Nem akarom, hogy rosszat gondoljanak, meg nem akarom, hogy megbélyegezzenek, hogy nem tudok gazdálkodni a pénzemmel normálisan. Már történt velem ilyen pár éve, amikor szerencsétlenül kifutottam a pénzböl. Akkor sem kértem kölcsön, pedig nagyon rossz volt a helyzet, a mostaninál ezerszer rosszabb. Ès azt mondom magamnak, hogy ha azt átvészeltem, akkor ezt is át fogom. Nem akarok kölcsönkérni. Csak én vagyok ilyen büszke, hogy inkább nem eszek normálisat 1 hónapig, de kölcsön azt nem kérek?
Persze azt is lehet rám mondani, hogy aki hülye haljon meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!