Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szép név a Martina?

Szép név a Martina?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 21:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Szépnek szép, de nem nevezném így gyermekemet majd. Inkább regényszereplőnek tudom elképzelni.
2009. dec. 4. 12:05
 12/24 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, különleges név.
2009. dec. 4. 19:40
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
nekem nem bejövős. egyáltalán nem.
2010. ápr. 17. 22:25
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon tetszik. van egymartina nevű barátnőm és imádom.(:
2010. ápr. 20. 15:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Úgy imádom az ilyen üzeneteket olvasni. Ki tudja, lehet egyikőtöknek én vagyok azaz ismerőse.:D

Martina/17

2010. jún. 2. 19:45
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha nem egy Martinával csalnak meg akkor tetszene =(
2010. júl. 5. 07:02
 17/24 anonim válasza:
100%

én is Martina vagyok, és nekem is az jutott eszembe, h akik azt írták h nem szeretik ezt a nevet egy ismerősük miatt, akár az is lehet h rám gondoltak.. :D

egyébként mint Martina én sem annyira kedvelem, nagyon hivatalos.. engem szinte mindenki Tinának hív, amit viszont szeretek, mert szerintem különleges, egyedi, vagány név.. :)

2011. febr. 25. 19:42
 18/24 anonim válasza:

Én is Martina vagyok. :) Nincs semmi bajom a nevemmel, mert már megszoktam, de valószínűleg én sem így neveztem volna el a kislányomat. Egyébként a Martinák -személyes tapasztalataim szerint-, nem valami rendesek. Persze szeretem azt gondolni, hogy én kivétel vagyok, de a városunkban lévő másik két Martinát egyáltalán nem szeretem. Viszont a nevet pont ezért kedvelem: elég ritkán találkozol ugyanolyan nevű emberekkel. : D Például vannak tucatnevek -amelyekre nem szeretnék most példát mondani, mert nem akarok megsérteni senkit-, amikből egy osztályban legalább három van. Innentől kezdve a szegény gyereket nem fogják a keresztnevén szólítani, merthogy nem bírják őket megkülönböztetni, és ezért nagyon sokan a vezetéknevén fogják szólítani.

Egyébként én egyáltalán nem szeretem, ha Tinának becéznek. 12-13 éves koromban még "menőnek" tartottam, de most már, így 16 éves fejjel, olyan kislányosnak tűnik. Nem is engedem senkinek, hogy így becézzen. : ) Nagyon nagy hátulütője mondjuk, hogy más módon aligha lehet becézni...

2011. júl. 28. 17:07
 19/24 Macy@ válasza:
Hehe! én is Martina vagyok...régen nagyon utáltam ezt a nevet, mert egy törölközőn vagy bögrén sem volt rajta a nevem... de most már 15 éves koromra azért nagyon megkedveltem! :) szerintem jó kis név, mert viszonylag ritka..nálunk a suliban én vagyok az egyedüli, pedig több, mint 1000 ember jár oda! azért ez tök jó érzés!:D de nem illik ez a név az egyszerű vezetéknevekhez...senkit sem akarok megsérteni, nem ez a célom, de a foglalkozásból jött vezetéknevekhez nem passzol... amúgy lehet becézni ha valaki akarja...de nem kell, mert ez a név önmagában is gyönyörű! :DD egyébként akárkinek bemutatkoztam, mindig azt mondta, hogy azta, de szép neved van! :) Martina/15
2011. aug. 10. 23:32
 20/24 BearLord válasza:

Nekem nagyon tetszik :)

Nálunk is csak egy Martina van a suliban, és bár nem ismerem közelebbről (látom néha a menzán :D), attól függetlenül név alapján csak jókat tudok elképzelni róla.

Nem hittem, hogy a név befolyásolhatja a személyiség fejlődését, de most utánanéztem a sajátomnak, és nagyrészt bejött. Rákerestem a Martinára is, és csupa jót találtam. Magabiztos, határozott, szorgalmas, kitartó, stb...

Valószínűnek tartom, hogy a határozottságuk miatt nehéz néhányaknak kijönni a Martinákkal :) László/19

Amúgy mi is több mint ezren vagyunk a suliban, csak egy Martina, és neki is foglalkozásból jövő vezetékneve van :)

2011. dec. 1. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!