Mit írjak? Milyen verset írjak?
Figyelt kérdés
Hamarosan mikulásozás lesz az osztályban és arról, akinek ajándékot adunk, verset kell írni. Ebbe kérem a segítségeteket! Én egy fiút húztam, Göblyös tamás a neve, józsai, két testvére van, szemüveges, szeret bulizni, inni, magas, harry potter és DC rajongó...Olyasmi kéne ami tényleg egy kicsit versre hasonlít nem bántó, de nem is nagyon gyerekes. Várom az ötleteket!2011. nov. 22. 16:35
1/1 anonim válasza:
Göblyös tamás a te neved,
És szereted a verseket,
Nem tudom, tényleg szereted-e,
De azért írok neked egyet.
Józsai vagy, és szeretsz iskolába járni.
Vagy nem, az most teljesen mindegy.
Dc... Az bejön mi?
Szeretnél egy kicsit bulizni Harry Potterrel?
A testvéreid, biztos benne lennének!
Ha magasan van valami?
Nem gond, a te zsiráfnyakad eléri.
Remélem tetszik a vers, és nem lett gyerekes,
Nem bántó, de mégis, kéne egy feles?
:) Hát, elég gyenge... A legjobb, amitkierőltettem magamból :D Ha nem tetszik írd, le mi nem tetszik, változtatok rajta. És, félreérthető... Inni, az azt jelenti, hogy piál, vagy azt, hogy sokat iszik vizet, vagy stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!