Lancore Hungary Kft.! Ismeri valaki a céget?
És te ismered azt a funkciót, hogy moderátor figyelmébe:
"Ez nem kérdés, hanem apróhirdetés vagy hirdetés"
Ha nem írod ki, hogy mi a pontos érdeklődésed az aktuális céggel kapcsolatban, akkor ez reklám célzatú értékkel bír!
szia!
hát először is köszönöm a válaszod!
Ha jól olvastam millió ilyen jellegű kérdés van itt a Gyakorikerdeseken.
De hogy kielégítsem a kérésed: hetente bombáznak levelekkel, hogy nyertem 16 milliót, 23 milliót..48 órán belül megkapom a nyereményem ha visszaküldöm beleegyezésem, hogy 48 órán belül megkaphassam, csak mellékeljem egy bizonyos csekk másolatát, hogy előtte fizettem, hogy extra gyorsan járjanak el az ügyemben.
Hát én nem is, de biztos van olyan ember aki ennek bedől...
ennyi! megfelel?
Sziasztok! Igen ismerős a cég! Anyám pont ma kapott egy borítékot. A borítékot Máltán adták fel. A levélben egy varázsló közli, hogy Anyám nagyon rossz egészségi és szerencse állapotban van, amin csak az ő által küldött szerencse kődarab tud segíteni. 3 lapon keresztül felsorolja, hogy kinek segítettek a kövek amit küldött. Keresztnév, ország! Ennyi. ... és 18.000HUF-ról magyar sárga csekk! Azért így írom, mert a csekkeket viszont a Lancore Hungarynak kell fizetni!!! Viszont a rendelést holland címre kell küldeni. Illetve kellene, ám a helyzet az, hogy anyámnak gőze sincs, kik ezek az emberek és cégek! Ergó, mivel senkitől sem rendelt semmit, ezért senkinek nem fizet semmit!, Sőt az a helyzet, hogy kíváncsiak vagyunk, hogy a rendőrség mit szól ehhez! Ja és még valami a mihez tartás végett: Lancore Hungary nevű céget nyilvántart többek között a feketelista.hu is! Sőt, ha tudnék előfizetni ezen információn felül még plusz információt is adnának a cégről. Minden esetre érdekes lehet!
Üdv, István
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!