Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehet skinhead-ekkel...

Hol lehet skinhead-ekkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

Budapesten belül. Mindenhol csak 'páwák' vannak és egyéb ilyen külsejű majdnemhogy lányos fiúk.

Akárhova megyek csak ilyenek jönnek velem szembe az utcán.

Ötletek?

2011. nov. 21. 18:40
 1/5 /Anita_'94/ ***** válasza:
100%

Koncerteken, meccseken...

Én pl Fradi meccsekre járok (nem miattuk :D ) és ott van néhány. Vagy nézd meg hol és mikor lesz Titkolt Ellenállás, vagy Romantikus Erőszak koncert. Klasszikus törzshelyeket nem tudok sajnos.

Amúgy tényleg jobban néznek ki, mint a letoltgatyás mű bu zik...

2011. nov. 23. 13:30
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi :D

aki tud még valami helyet az írhat

2011. nov. 23. 15:35
 3/5 anonim válasza:

Huhúúú! ÉN sorolom neked: Tehát, Titkolt ellenállás, Romantikus erőszak, hungarica, kárpátia koncerten :DDD LEGJOBBAK!!! :DDD aztán club202..nézz utána! most lesz ismerős arcok koncert, aztán hungarica!!

És nyáron augusztus első hetében van a magyar sziget..nagyon jó hely!!! ott 70-80% skinhead.... remélem tudtam segíteni! :)))

2012. jan. 10. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én itt vagyok skinheadnek! Nem messze lakok miskolctól és a british skinheadek elvét követem! Én haverokkal (akik szintén skinheadek) szoktam járni koncertekre tehát ott a legjobb megismerkedni több kinheadel
2012. szept. 12. 18:47
 5/5 anonim válasza:
Budapest jurta, csepel rizmajer :))) remélem segítettem:)
2015. aug. 29. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!