Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van egy fiú barátom (csak...

Van egy fiú barátom (csak barát), aki ma azt mondta nekem, hogy kb. egy hete nem alszik mert nem hívtam fel. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 17:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg mérgesen hogy mikor akar már járni veled? :D

De lehet azis elég ha megint megcsókolod és hagyod hogy ő lépjen utánna.

Azért aki nem alszik miattad az elég egyértelmű hogy szeret :)

2011. nov. 21. 18:50
 12/20 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!az utolsó válaszoló tanácsát lehet hogy megfogadom ha már én is tudni fogom hogy mit akarok.és mi van akkor ha azt mondja hogy nem akar velem járni ha ugy van hogy megkérdezem.akkor mit mondjak neki hogy csak szinészkedtem.?:D
2011. nov. 21. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell mondani hogy csak szinészkedtél, megérdemli hogy te is kockáztass érte ha 1 hétig nem alszik miattad. Annyit mondhatsz hogy annyira volt igaz mint ahogy ő nem aludt miattad és akkor majd tudja :D

Am. szivesen, én írtam az utolsó jópár válasz :)

2011. nov. 21. 19:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg mit érez irántad.
2011. nov. 21. 19:14
 15/20 A kérdező kommentje:
ha megkérdezném azt mondaná hogy szeret de barátilag.egyszer ilyen 2-szor amolyan.én ezért vagyok összezavarodva.de tudom hogy több van köztünk mint barátság.nem tudom mit csináljak ennyi válasz után se!
2011. nov. 22. 14:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Amit érzel iránta, aszerint cselekedj.

Ha szereted hülyeség lenne elszalasztani a lehetőséget, később megbánnád.

Ha visszautasít még mindig jobb mert legalább megpróbáltad, de nemvalószínű hogy vissza fog.

2011. nov. 22. 15:35
 17/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.tényleg elgondolkoztat ez a dolog ha tudnám mit érzek talán könnyebb lenne.
2011. nov. 22. 22:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Gyorsan döntsd el mielőtt késő lesz. Bár ha szeret akkor nem fog mással összejönni úgyhogy van időd, de sose lehet tudni.
2011. nov. 22. 22:24
 19/20 A kérdező kommentje:
nem akarom elvesziteni mint barát.de nem tudom vele elképzelni a jövömet.
2011. nov. 23. 15:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor peche van a gyereknek mert ő valószínűleg többet akarna. Így viszont nem kell tenned semmit és marad minden a régiben.
2011. nov. 23. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!