Hogy lehet kirakni képet ha így van az összes többi kirakva?
Van egy honlap ahova szeretnék kirakni egy képet de nem engedi.
Így van a többi kirakva :
File:KÉP NEVE.png|<center>[[Kép alatti név]]
Tehát így. Én ugyan így beírtam de nem jeleníti meg a képet. Csak kiírja fehér háttérre hogy Kép.png (nem csak jpg-t fogad el)
A képet hova kéne feltennem hogy meg is jelenítse?
Mert ha átváltok olyan szerkesztési módra ahol van az hogy kép beillesztése ott meg megint bonyolultabb. Ott olyan hogy a galériát csak ennyivel lerendezi : <gallery> (ebbe van bent minden, de megnyitni se lehet).
Képet meg itt se enged betenni mert kéri a kép nevét és a formátumát. beírom pontosan. Erre nekiáll keresni de semmi eredmény.
Legfőképen az első változat érdekelne, vagy HOVA KÉNE FELRAKJAM AZT A KÉPET hogy megjelenítse? Vagy hova rakjam be?
Bocsi csak nem értek a HTML-hez, de sajnos ez van.:S
Remélem valaki tud segíteni.
Valahova az internetre, és belinkelni.
Azok a képek, ahol csak a név és kiterjesztés van, egy bizonyos mappában vannak azon a szerveren, ahol az egész cucc (fórum?) fut.
Nincs lehetőség arra, hogy képet tölthess fel rá a saját gépedről?
Hogy érted?
Mert amit láttam az nem beágyazott link (vagyis a linket beírva a képet jeleníti meg) hanem csak simán a kép neve van ott =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!