Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy lehet kirakni képet ha...

Hogy lehet kirakni képet ha így van az összes többi kirakva?

Figyelt kérdés

Van egy honlap ahova szeretnék kirakni egy képet de nem engedi.

Így van a többi kirakva :

File:KÉP NEVE.png|<center>[[Kép alatti név]]

Tehát így. Én ugyan így beírtam de nem jeleníti meg a képet. Csak kiírja fehér háttérre hogy Kép.png (nem csak jpg-t fogad el)

A képet hova kéne feltennem hogy meg is jelenítse?

Mert ha átváltok olyan szerkesztési módra ahol van az hogy kép beillesztése ott meg megint bonyolultabb. Ott olyan hogy a galériát csak ennyivel lerendezi : <gallery> (ebbe van bent minden, de megnyitni se lehet).

Képet meg itt se enged betenni mert kéri a kép nevét és a formátumát. beírom pontosan. Erre nekiáll keresni de semmi eredmény.

Legfőképen az első változat érdekelne, vagy HOVA KÉNE FELRAKJAM AZT A KÉPET hogy megjelenítse? Vagy hova rakjam be?

Bocsi csak nem értek a HTML-hez, de sajnos ez van.:S

Remélem valaki tud segíteni.

2011. nov. 20. 21:24
 1/2 Antimod ***** válasza:

Valahova az internetre, és belinkelni.

Azok a képek, ahol csak a név és kiterjesztés van, egy bizonyos mappában vannak azon a szerveren, ahol az egész cucc (fórum?) fut.

Nincs lehetőség arra, hogy képet tölthess fel rá a saját gépedről?

2011. nov. 22. 09:15
 2/2 A kérdező kommentje:

Hogy érted?

Mert amit láttam az nem beágyazott link (vagyis a linket beírva a képet jeleníti meg) hanem csak simán a kép neve van ott =/

2011. nov. 22. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!