Élő adásokban (pl. X-faktor =) ) honnan tudják melyik kamerába kell nézni? Hogyan jelzik nekik?
21:01
Elég érdekesen fejezed ki a háládat... :-/
ma 21:02
szakadok a röhögéstől xDD :DD
amarha..hát na jó nem így akartam...
akkor amarha...köszönöm neki ..én is ezt szeredtem volna tudni :)
21:38
Bocsánatot is elég érdekesen kérsz... :-/
na jó okés..akkor..
bocsánat.Nem így akartam írni.Köszönöm a válaszodat,sokat segítettél mivel szerettem volna én is tudni,hogy honnan tudják melyik kamerába kell nézni.
OK, rendben, lapozzunk.
Egyébként ez csak az álló kamerákra igaz, bár általában ilyen stúdiófelvételeknél csak azok vannak, ritkán használnak kézi kamerát.
Elárulom, hogy egyáltalán nem néznek a kamerába. Elpróbálja mindenki a saját számát, és a kamerások találják ki, hogy éppen a néző melyik kamerát lássa. Tehát az mindegy, hogy melyik kamerába néz bele, úgyis azt mutatja a tévé.
Mikor megvan, hogy az előadás alatt melyik kamerákat mikor mutatják, akkor leírják. Élő showban felolvassák és minden másodpercben az éppen aktuális kamerát nyomják be.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!