Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért árulnak a boltok lejárt...

Miért árulnak a boltok lejárt minőségű termékeket? Az olyanokat nem ki kéne dobniuk?

Figyelt kérdés

Itt a faluban már 2 boltban láttam ilyet. Egyszer a Coop boltban, elöl a pulton azt írták ki hogy Akciós termékek, közben meg már fél éve le vannak járva. Van ott cukor, keksz, üveges spagetti alap, joghurt...

Ma elmentem egy kis boltba, és vettem kekszeket, édességeket. Hát azok is mind le vannak járva! Az egyiket most néztem meg, az van oda írva hogy minőségét megőrzi 2010.08.12. Felháborító hogy ilyeneket ki mernek tenni... Igaz az az én hibám volt hogy megvettem, mert nem néztem meg hogy mikor járnak le... :S

2011. nov. 18. 18:31
 1/2 anonim válasza:
68%
Ilyenkor visszakéne menni.Ha megvan a blokk és rajt van hogy mikor vetted és a termék neve is akkor ki kell cserélniük. Ha nincs már meg akkor bemész a boltba és elkéred a panasz vagy vendég könyvet és beleírod hogy mi történt és dátumozod aláírod............ennyi
2011. nov. 18. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:
64%
Nem félnek a következményektől mivel ha baj van úgy is megéri még, olyan meg mindég lesz aki megveszi pl. aki figyelmetlen, siet, kapkod, vagy idősebb és már alig lát.
2011. nov. 18. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!