Lányok ti szeretitek? Többi lent.
Nem én vagyok az az íllettő hanem 1 lány szerelmes volt belém és most ezt a haveorm csinálja vissza akarom kapnixD
De sztem inkáb hagyom had menjen általános sulis vagyok és még a sul az első!Nem jól gondolom
Nekem nem tetszik, inkább romantikusan közelítsen, ne cikizzen...
16/L
Nem minden lány ugyanolyan...egyik oszt. társnőmet folyton csesztetik a fiúk, neki tetszik,mindegyikre mosolyog és oda-vissza megy a piszkálódás...
és nem szabad túlzásba esni..gondolj arra neked hogy esne ha azt tenné veled amit te épp vele:P
én pl meg nem szeretem ha cseszegetnek...a kicsi az belefér de sokszor már arra is ikbb. aztmondom h hagyon, nem reagálok egy idő után azt leszáll rólam..., ilyenkor mennem oszt.társnőmhöz :P:)
ha ő is olyan hogy szereti, akkor finoman közeledhetsz felé, ha meg romantikusabb típus akk. beszélj vele délután mondjuk..vagy kérd meg vmelyik lányt h kérdezze meg tetszik e neki vki:)
Szia Te helyes fiú!Igazad van,okosan gondolkodsz,inkább tanulj én is azt javaslom.
Érettebb korban meglátod sokkal jobban fogod élvezni a lányok barátságát és közeledését.Az igaz van aki szereti ha szekálják,de én inkább viccelődésnek mondanám,hiszen aki vidám beállítottságú azzal úgy is megtalálod majd a kellemes perceket.Még semmiről nem késtél le.
Sok sikert kívánok Neked és minden jót!
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!