Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hány esélyt lehet adni a...

Hány esélyt lehet adni a barátoknak?

Figyelt kérdés

Szóval, van a baráti társaságom, kicsit érdekes egyéniségek. Amikor külön-külön vagyok valakivel, tök jól elszórakozunk, de csapatban teljesen másképp viselkednek. Néha elég bunkóak, kétszínűek, amit én nem szeretek. A kibeszélés itt is megy, én meg ezt nem szeretem, és hangot is adtam már a véleményemnek. Csak ezzel az a baj, hogy ilyenkor mindig leszólnak, mert ugyebár 1 kutya ugat, a többi benyal.. és így mindig én vagyok a rossz. kb. 1 hónapja is összevesztem velük elég csúnyán, nem az első eset, de most beszéltem 1-2 emberrel, és mondták, hogy hiányzok, meg hogy járjak el velük a városba, stb..

És én már egyáltalán nem tudom, hogy mit csináljak. Mert egyébként jó velük lenni (amikor nem érzik másnál felsőbbrendűnek magukat), meg külön külön. Csak néha még is bejön a képbe egy-két gubanc..

Ez a se velük - se nélkülük kapcsolat..

Szerintetek bízhatok még bennük, vagy az ilyenek már sosem változnak meg?

Jó tudom, én sem vagyok tökéletes, mielőtt valaki kötekedne, nekem is van hibám, de én ezekkel tisztában vagyok, és próbálok ellenük tenni, kisebb-nagyobb sikerrel..

Ti mit tennétek a helyemben?

17L

2011. nov. 18. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:
velem is teljesen ugyan ez van ! én mindig azt csinálom hogy pl. Vikivel vagyok akkor csak a Kittit hívom még ki mert ők úgyse bunkóak. de ha "bunkókkal" akarok lenni akkor pl. kihívom a Lilit és akkor nem lessz rosz :)
2011. nov. 18. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
11t...egyertelmu
2011. nov. 18. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!