Játékoktal pszichopata gyilkossá válni? (Nagyon érdekelne minnél több ember véleménye)
Szóval bizonyára hallotátok a hírt, hogy valamilyen városfélébe egy 13-14 éves kölyök azér késelt a suliba mert a COD-al játszott... Hát én erre anyit mondok hogy nem talált más kifogást igy hirtelen mer szerintem egy normális ember nem lesz tömeggyilkos miután játszik a Medal Of Honorral vagy a Battlefieldel vagy jelen esetben a COD-al. Ha pedig enyitől valaki ,,gyilkos'' lessz annak már alap vannak problémáji a fejében. Erről a témával kapcsolatban nagyon érdekelne az emberek véleménye mert ennek a kijelentésének a gyerköcnek lehet befojással lessz a számítógépes játékok felhozatalára hazánkban szerintem de hát ki hogy látja.. magam nem is tudom hány éves korom ota battlefield, medal of honoron nőttem fel és még sose jutott eszembe az hogy kést ragadjak és gyilkolásszak mint pl egy gta-ba
szoval érdekelne a véleményetek köszönöm előre minden kedves válaszólonak!(természetesen a lájk megy minden válaszolónak)
igazatok van ennél a gyereknél tényleg nincs valami rendeben attol is függ mondjuk hogy miért vette meg az anyukája ezt a játékot neki és egyáltalán hogyan juttott késhez a gyerek mert nekem mondjuk az anyukám mindig átvizsgálja a táskám és én szerintem nem a COD a hibás hanem az anyuka hogy egyáltalán meg vette mert a gyerekek mondjuk azzal etetik be az anyjukat "anya nézd emékszel ezt az interneten láttam huh de király meg stb."elvileg én 6 vagy 7 éves koromban a gta vice city vel játszottam
és mindenkinek szedtem le a fejét sorban de ezsembe se jutott volna hogy egy ember meg is üssek (
az anyuka a hibás mert meg vette eezt a gyerekének és méghozzá lehet hogy kicsi is volt a gyere én 6-7 éves koromba kezdtem el gta vice city-zni és szettem le sorban a fejeket és egyszer anyukám nagyon sijetett haza és a kezébe kapott egy játékot és az mi volt
DUKE NUKEM FOREVER
és ugy kezdődik a játék hogy szarral kell dobálozni és r%bancokat fell venni de ez most mindegy az a lényeg hogy az anyuka a hibás és egyáltalán hogyan jutott a gyerek késhez és az biztos hogy a COD az nem hibás!!!!!
:) Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!