Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki nyerne? SonGoku vs Superman?

Ki nyerne? SonGoku vs Superman?

Figyelt kérdés
egy fontos vitát kéne eldönteni, kérlek mérlegeljétek az ellenfelek gyengéit és erősségeit :)
2009. máj. 10. 19:27
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
55%
son goku fél mp alatt elintézi azt a senkiházi csira supermant nem is tudom hogy gondolhatjátok ezt...
2009. aug. 26. 19:59
 12/25 anonim válasza:
83%
Kezdtük azzal, hogy kettőjük harcára sorsem kerülne. Ebben nem azért vagyok biztos, mert egyiksem létező személy, hanem azért mert mind Goku, mind Superman a jó oldalon állnak! De ha valamin mégis össze különböznének, akkor nehogy azt gondoljátok, hogy Goku simán alul maradna. Ami azt illeti még győzhetne is. Hogy miért? Hát egyrész azért mert, először találkozna Supermannal akkor meggyőződne arról, hogy képes e vele szembe szállni, ha nem akkor addíg edzene míg képes nem lenne rá. Gokunak négyszer tud átváltozni és minden változásnál erősebb lesz. Az sem igaz, hogy Goku, hülye mert nem, azzal egyet értek, hogy az életben nem valami okos, de a harc terén nagyon vág az esze. De egy szónak is száz a vége, ha össze csapnának akkor a Földből nem maradna semmi, és kettőjükből sem!
2009. okt. 2. 17:50
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
a válasz egyértelműen SonGoku! Superman eláshatja magát ellene. Amikor átment ssj3-ba a föld alig bírta ki a hatalmas energia hullámot. Mivel a Dragonball kifejezetten arra készült h minél erősebbek legyenek, de már annyira h a bolygó is alig bírlya ki, superman hozzá képest nyeretlen kezdő! hát ez van fiúk...
2009. nov. 8. 13:44
 14/25 anonim válasza:

Goku először kegyetlenül kikapna, majd Superman csinálna valami genya dolgot (pl.: kinyír vkit, aki Gokunak ment segíteni, mert már nagyon szorult a hurok), amitől Goku bepipul, ugrik egy szintet, és elporlasztja Supermant az új, hihetetlen technikájával az utolsó sejtjéig. Mondjuk ezt nem lehet megmondani pontosan, az döntené el, hogy a mangát/képregényt a Marvel, vagy Akira Toriyama rajzolta-e.

;)

Goku a legnagyobb!

2009. nov. 22. 18:32
 15/25 anonim válasza:

Bocs, kijavítom magam: A DC vagy Akyra Toriyama rajzolná.

:)

2009. nov. 26. 21:48
 16/25 anonim ***** válasza:

HÁt én elmondom SUPERMAN nem is olyan Nagy Kutya .

HÁt Majin BUu ellen Semmi Esélye.

Meg nem legyözhetetlen Csak nem volt még igazi ellenfele.

Meg a Wikipedián láttam hogy superman 2000KM tud mozogni.

de Songohan SSJ 2 be meg szinte fénysebbeségell.

ugy hogy már csak a Sebbeség eldönti a Mecset.

2010. máj. 4. 16:51
 17/25 anonim ***** válasza:

Superman :.. az a Csira ,,

Goku egy csapás oszt vége

Superman Harcie ereje MAXIMUM =20.Millio

Még Dermesztötöl is Kikapna.

2010. máj. 15. 19:36
 18/25 anonim válasza:
Látszik hogy aki Supermanre szavaz az nem látta végig a DBZ-t, ha láttátok volna akkor tudnátok hogy Goku eléri az SSJ3-mas szintet, amit csak ő ér el. Később a GT-ben pedig eléri az SSJ4-es szintet, Son Goku nyerne szerintem.
2010. jún. 9. 15:49
 19/25 anonim ***** válasza:
de buták vagytok! Songoku jóval erősebb! Nefeledjük, hogy szupermen sem teljesen sebezhetetlen :) voltak olyan epizódok, hogy majdnem kipurcant, szal Goku simán kiüti mint a szart!
2010. jún. 24. 20:27
 20/25 anonim válasza:
jaj, akik Supermanra szavaznak, azok, tényleg nem ismerik Goku-t:D és max emlékfoszlányok maradtak meg bennük a mesével kapcsolatban, amit gyerekkorukban láttak utoljára, és akkor sem végig. Tehát vegyük azt hogy ott van Majin Boo, akit legyőzött Goku, ha nem is egymaga de legyőzték Vegetával. Na már most, Majin Boo az egész univerzumot el tudta volna pusztítani, pillanatok alatt bolygókat robbantott fel, és mégis meghalt Goku genki damaja által! utána pedig a reinkarnálódott Majin Boo val harcolt a sorozat legvégén, super saijain nélkül, ami azt jelenti, hogy SSJ 3 ban valszeg sokkalta erősebb volt a végére mint a régi Majin Boo. én a Gt-t nem veszem bele a Dragon Ball történetébe, mert annak semmi köze nincs a Mangához, ami viszont az eredeti történet. tehát nem tudom Super man hogy volna elég Gokuhoz, mikor ha jól tudom Superembernek a szülőbolygóját egy meteorit pusztította el, az ott lakók nagy részével együtt. tehát akkor alap hogy az nyerne aki legyőzte azt, aki az egész univerzumot el tudta volna pusztítani. ez meg hogy semmivel sem lehet megsebezni, szerintem hülyeség, mert ő is egy élőlény valahol, vagy nem? és akkor meg is tud halni:D
2010. júl. 7. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!