Társaság hiányom van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyan jól esne most egy jó kis beszélgetés,de senki nem ér rá akikkel szeretek beszélgetni.Már azon gondolkodtam, hogy felhívok egy idegen számot,hátha barátságos veszi fel,aki pont velem akar beszélgetni.2009. máj. 10. 14:50
1/7 anonim válasza:
Ezért is jó a közösségi oldalak, például a Hotdog.hu
3/7 anonim válasza:
ja szeintem is ilyenkor ott vannak a közösségi oldalak.
Vagy ha személyesen szeretnél akkor egyesületek,klubok vagy csak simán egy parkban....
4/7 anonim válasza:
Hívjál fel egy /ingyenes/ lelkisegély szolgálatot. Ha szerencséd van, ráérnek és mivel empatikus emberek teljesítenek ott szolgálatot, el is beszélgetnek veled. Ráadásul anonim.
5/7 Zümy válasza:
Beszélj velem:D De komolyan imádok beszélgetni vagy akár hallgatni másokat..Amúgy fiú vagy lány vagy?És hány éves? És télleg komolyan mondtam.:)Ha van myviped,msned vagy emailed akk tudunk beszélni:)
6/7 A kérdező kommentje:
ajj de jó fejek vagytok:))A lelkisegély szolgálat tényleg elbeszélgetne velem??egyszer ha nagyon unatkozok kipróbálom..16/lány vagyok msn címem elküldjem neked?kelleneeek a bezsélgetőőtársak:)
2009. máj. 11. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!