Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mindenki lógott már a suliból?

Mindenki lógott már a suliból?

Figyelt kérdés
nálunk ( a suliba) már ilyen alap hogy 7.ben , 8.ban lúgunk. én pl. most lógok :D a barátnőm is :D mingyárt (10perc) múlva találkozunk és megyünk el :D és már ti is lógtatok? hogy szereztetek igazolást? a szokásos orvosos?
2011. nov. 16. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egyenesen az ellenőrzőm lapjára nyomtatom a pecsétet.
2011. nov. 16. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:

én lógtam de középiskolából.

kilencedikben 380 óra igazolatlanom volt.

2011. nov. 16. 11:57
 3/6 Antimod ***** válasza:

Én nem, gyűjtöttem az igazolatlanokat. Volt, hogy orvos is kiírt, különben nem tudtam volna eleget lógni.

Egyáltalán nem bántam meg, csak azt, hogy a szüleimnek hazudtam, de hát ezt így nem lehet bevallani.

A lényeg, hogy érettségire és felvételire tanulj rendesen, meg ne legyenek gáz osztályzataid harmadik-negyedikben.

2011. nov. 16. 12:13
 4/6 Stella90 ***** válasza:
én igen...2 évet buktam, mert lógtam, és gémeltem... :(
2011. nov. 16. 12:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dicsekedsz itt, nagyon nagy arcnak gondolod magad, de tudd meg, hogy egyáltalán nem menő dolog lógni. Bár nekem mindegy, nem nekem lesz belőle később bajom... Az igazolást meg oldd meg magadnak, de ügyesen ám, mert azt is megszívhatod, ha kamuzol. Emlékszem, mikor gimiben egy osztálytársam egyik nap úgy állított be suliba kb. 2. óra után, hogy késett a busza baleset miatt, az ofő felhívta a volánt, hogy igaz-e ez. Nem volt igaz, osztályfőnöki intő meg igazolatlan óra lett a vége. Ami még a kisebbik gond, mert ugye ez csak egy darab papír. A nagyobbik gond az, hogy ezzel eljátszod egy csomó ember bizalmát, főleg a szüleidét, mert ha ilyesmi kiderül, ők is értesülnek a dologról, abban biztos lehetsz. Szóval csak vigyázz, mit csinálsz. Nem tudom, mitől olyan nehéz végigülni az órákat, én is végigültem mindet, azokat is, amiket utáltam, és még itt vagyok és élek.
2011. nov. 16. 12:23
 6/6 Mitmivan? ***** válasza:
Egyszer ezt is ki kell próbálni. Az én anyum mondjuk jó fej, úgyhogy volt(nagyon ritkán), hogy kiírt ő egy napra és együtt elütöttünk az időt. :D
2011. nov. 16. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!