Hogy tudok névtelenül bejelenteni évek óta illegálisan Magyarországon élő külföldi állampolgárt? és hova kell bejelenteni?
De foglalkoznak névtelen levelekkel.
Unokatesóm VPOPnál (most már NAV) dolgozik, és kimennek ellenőrzésre névtelen levél alapján is.
A rendőrségnek meg régebben volt is valami telefonszáma, ahova névtelenül lehetett bejelentést tenni. Lehet, hogy még most is van.
Nem a bevándorlási osztálynak kéne szólni inkább??? A rendőrség nem foglalkozik a bevándorlásokkal.
Szerintem a bevándorlási hivatalnál tegyél névtelen bejelentést..Ott biztos hogy fognak vele foglalkozni,mert elég szigorú nálunk is a letelepedés..
az egy korábbi kommentelő vagyok.
nagyon is foglalkoznak névtelen levelekkel, és bejelentésekkel, egyszer olvastam hogy a nav kimondottan örül a névtelen bejelentéseknek, mert abból bevétele származhat.
a rendőrség is foglalkozik névtelen bejelentésekkel, pláne ha füvet termelőt jelent be valaki névtelenül, egy ellenőrzést megér nekik, nem feltétlen megy ki egy egész rohambrigád, két három ember is elég.
a hab a tortán az lenne ha úgy jelented be hogy egy illegálisan magyarországon tartózkodó ember termel füvet, arra a fülesre valaki biztos kimenne leellenőrizni, ne mondja senki hogy nem, mert névtelen.
Bár ez már elég régi bejegyzés de ez mellet nem lehet elmenni szó nélkül!
Szerintem minden olyan esetben ahol a feljelentő a nevét el akarja titkolni az egy gerinctelen ember (kivéve akkor ha ténylegesen olyan ember ellen tesz bejelentést aki valamilyen alvilági vagy bármilyen más bűnözésből él meg és félnie kell a megtorlástól) minden más esetben szégyellheti magát az ilyen illető, bár ebben az országban számtalan ilyen ember van aki folyton a más dolgába avatkozik, pedig a III/III-ok ideje lejárt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!