Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szokott lenni olyan, hogy...

Szokott lenni olyan, hogy álmodba beütöd magad, és felébredsz rá és még mindig érzed?

Figyelt kérdés

Sokszor olyat álmodok, hogy neki megyek egy falnak,ilyenkor fel is ébredek hirtelen, és tényleg olyan érzésem van mintha megtörtént volna.

Máskor azt álmodom, leesek az ágyról, és arra ébredek, hogy rándulok egyet.

Volt már, hogy megharapott egy kutya, felébredtem, és a harapás helyén percekig zsibbadt a lábam.

2009. máj. 9. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig így van (: Én általában megbotlani szoktam, és arra ébredek fel.
2009. máj. 9. 21:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nekem nagyon hülye álmom volt. Lényeg, hogy egy olyan vonaton ültem ami ugyanolyan volt mint a házunk, és leszúrtak a fürdőszobában. Mikor felébredtem nagyon fájt a nyakam ahol leszúrtak.
2009. máj. 9. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
jah a leszúrós. Mikor lépcsőzök és leesek, vagy megbotlok még a lábam is mozog :D
2009. máj. 9. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is fel szoktam ébredni és tényleg ott fáj ahol álmodtam. Egyszer álmomban beütöttem a kezem és tényleg fájt, amikor felébredtem.
2009. máj. 9. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én volt már h azt álmodtam mütenek a hasammal, ott vagyok a mütöasztalon, felébredek és fájt nagyon a hasam!
2009. máj. 9. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor van hogy megkerget egy kutya és futok, csak futok, és ugy kelek fel, hogy lihegek,...mint aki több km-t futott, akkor örülök, hogy felébredek, és ehez hozzáteszem szép németjuhászom van már 7 éve !!
2009. máj. 9. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt álmodon, hogy valahonnan leesek ( valamiért elég sokszor történik ilyen ), akkor általában a földet érkezéskor felébredek és elég durván megremegek az ágyban.

Apám mesélte, hogy egyszer jött fel ( még általános iskolás koromban ) este olyan 12 körül, és én ezzel egy időben felkeltem az ágyon. Kérdezte, hogy valami baj van e, én meg mondtam, hogy mindjárt veszem a táskámat és megyek suliba. Ő mondta, hogy feküdjek vissza és visszafeküdtem :). Durva volt másnap, amikor elmesélte... :)

Sárky

2009. máj. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!