Feltörték a facebookom mit tegyek?
Figyelt kérdés
már írtam a facebooknak jelentettük de nem törlik ilyenkor mit lehet tenni?2011. nov. 14. 18:23
1/7 anonim válasza:
Új facebookot kell csinálni magadnak, és olyan jelszó kell, amit nehéz feltörni... tegyél bele pontot, vesszőt, kis-és nagy betűt, meg kötőjelet is.
2/7 anonim válasza:
1 válaszoló... tök mind1 mi a jelszó ugy is simán fel lehet törni ha pl ez a kódod
ewdfsdf324242dasfghjzlh,neraawer11324asf346rthfmvfafa
erről ennyit
am ha szeretnéd visszatöröm neked
3/7 A kérdező kommentje:
én nem szeretem ezeket a "feltöréseket" meg nem is érdekel. én csak azt szeretném hogy a régi facebookom letöröljék! mert össze vissza írogatnak ismeretlen embereknek, és kiadják magukat úgy mintha én lennék. de köszönöm a segítséged második :)
2011. nov. 14. 19:43
4/7 Stella90 válasza:
pl ne a születési dátumod legyen a jelszó hanem valami olyan, amit normális ember nem találna ki... kis- és nagybetűk, számok, stb.
5/7 A kérdező kommentje:
nem olyan jelszót adtam meg, sőt elég nehéz jelszó volt, nem is értem, hogy tudta feltörni..
2011. nov. 21. 17:02
6/7 anonim válasza:
A fiókhoz tartozó e-mailed is feltörték?
7/7 A kérdező kommentje:
igen és meg is változtatták az email címet.
citromail-es volt és azt olvastam hogy ha valamennyi ideig nem lépsz be akkor újra lehet rá regisztrálni, gondolom nálam is ez volt, mert bevallom nem sűrűn léptem be.
de már megoldódott a problémám :)
2011. dec. 17. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!