A THC-t (fű) meddig mutatják ki, és egy átlagos vérvételnél, vizsgálják ezt?
Figyelt kérdés
Eddig max 4grammot szívtam el, azt sem rendszeresen,(sőt, nem biztos hogy fű volt, hanem a legális formája, a "bio") csak néha-néha. (rájöttem hogy nagy hiba volt de késő bánat..) Ha azt mondja az orvos, hogy nincs jó színem, vagy nem jó a vérnyomásom, stb és elküld vérvételre akkor ott keresnek drog-származékokat? És ha pl elmegek egy egyetemre (addig van még 3 évem) és ott drogtesztet akarnak csináltatni, akkor mennyire gáz a helyzet? Ha pl elmegyek egy patikába ahol végeznek nekem egy drogtesztet, (önellenőrzésnek nem rossz szerintem..) és kimutat valamit akkor ott szólnak a rendőrségnek/szüleimnek, vagy anonim módon zajlik? Az anyagcseregyorsítók tényleg segítenek kiüríteni?2011. nov. 14. 18:03
1/5 anonim válasza:
húha mennyi kérdés :D 3hónap amúgy. de a hajban örökre benne marad.
amúgy nem nézik meg csak ha a papíron be van x-elve, ott ahol felvannak sorolva hogy mit nézzenek a véredben.
2/5 anonim válasza:
hülye vagy :D faszér szívsz ha utána itt rinyálsz
3/5 skins válasza:
Háhá hogy fosol a bio fűben még több thc van mint a rendesben am egy normál vérvételen nem nézik a thc-t csak ha speciálisan azt keresik és nyugodj meg ha nem fűvezel tovább 3 év múlva nem mutatják ki sehol csak a hajadba és a gerinc velöben
4/5 anonim válasza:
Orvosok leszarják és nem szólhatnak a rendőröknek titok tartás miatt és amúgy általános vizsgálatban nincs drogteszt.:D
5/5 anonim válasza:
Skins:
Te jó hülye vagy :D
A BIO fű az tele van nyomva károsabbnál károsabb szerekkel.
Pl.: gyomirtó,patkányméreg,idegméreg
Ezek kb. fél éven belül lerohasztanak mindent rólad.
És mivel vegyi anyagok ezt nagyon nehezen találhatják meg.
(ja és ennek kb.3hónap elég hogy Teljesen kiörüljön)
És csak a sima mariban találni thc-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!