Lehet az embernek izomláza attól, amit álmában csinált?
Figyelt kérdés
Én úgy gondoltam nem és hogy mekkora hülyeség, de egyik éjjel álmomban kötélre másztam, és iszonyúan fájt utána a karom, pedig nem emlékszem semmi megerőltetőre amit előtte nap csináltam volna... de ugye ez lehetetlen? :D2011. nov. 13. 11:39
1/2 anonim válasza:
nekem egyszer megfájdült a f@szom...mit álmodhattam...xD
2/2 anonim válasza:
Nem vagy hülye!Lehet!velem is előfordult már,egész éjjel futottam álmomban,másnap alig birtam felkelni,és ami a leghihetetlenebb valóban izomlázam volt.
Ez amúgy valószinüleg úgy történhet,hogy amikor álmodunk,az izmaink is részt vesznek ebbe,magyarán amikor azt álmodod,hogy erősen fogod a kötelet,és húzod magad,a karod ugyan nem mozdul élőben,de az izmaid igen,ránganak,és ebből alakulhat ki az izomláz.
Úgyhogy nyugodj meg nem vagy hülye,mással is előfordult már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!