11/13 anonim válasza:
Értem, köszi, megpróbálom akkor ezzel amit írtál!
De hogy van az, hogy sosem elérhető? Majdnem minden napszakban próbáltam már, és nem ment. Viszont az 100%, hogy létezik, mert a szerver kijelzett neve is Deadmau5, csak épp nem lehet elérni... Valaki tud magyarázatot?
12/13 juventino92 válasza:
Óóóó deadmau5 a világ legjobb zenésze szerintem. Mert ő nem csak egy szimpla Dj/producer. Bennem is igen sokszor felmerül az a kérdés hogy hogy tud ilyen zenéket csinálni. És emberként is hatalmas arc :))
13/13 anonim válasza:
Csak simán producer, nem szereti, ha DJ-nek titulálják, és szerinte nem is kell nagy tudás hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!