Próbáltad már a Chat Roulettet?
Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 21:15
1/8 anonim válasza:
fúú bazz igen de megfogadtam hogy többször nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SOHA!!
3/8 A kérdező kommentje:
What is fap?
Én amúgy nem, de nem is akarom.
2011. nov. 11. 21:48
4/8 anonim válasza:
a fap az az mikor valaki ráránt. és chatrouletten kb minden 2. emberből egy farkat látni
5/8 anonim válasza:
igen, és ultragáz. talán mindössze csak 2 normális csajt találtam, de mivel nem vagyok valami perfekt angolból, ezért az alap dolgokon felül mást nem tudtam kérdezni. amúgy rengeteg sok perverz állat "él" ott, nem javaslom senkinek
6/8 A kérdező kommentje:
Én csak videókat láttam, de vagy perverzek vagy buta tinik használják, kivéve az a röhögős nő.
2011. nov. 12. 11:39
7/8 anonim válasza:
ezt egyébként tudom cáfolni. mármint oké, tényleg kb. minden 2 a farkát veri, de csak minden második. a maradék között meg igenis találni jófej embereket. mi egyszer a barátnőmmel majdnem egy egész estét az oldalon töltöttünk és másnap izomlázam volt az arcomban a sok nevetéstől/mosolygástól. ha az embernek van türelme átugrálni a faszokat (szó szerint), akkor tök jókat lehet dumálni. érdekes stb.
oké, igaz, hogy két csaj volt, szóval persze, h a pasik "megálltak" nekünk. viszont lehet, hogy pasiknak tényleg nem túl jó, mert azt mondták akikkel beszéltünk, h a pasik mindig átlépik őket, mert csajokat keresnek... szóval így a legkönnyebb talán.
8/8 anonim válasza:
igen. :) szerintem is tudsz találni ott teljesen normális embereket. :) én pl. ott ismertem meg egy fiút, akivel most is rendszeresen beszélgetek skypeon face-en.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!