Mért van az, hogy nekem majdnem minden pasi azt mondja, hogy ismerős vagyok neki valahonnan?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 16:36
1/8 anonim válasza:
Mert jól nézel ki, a pasiknak meg nincs fantáziájuk mást kitalálni, hogy szóba állhassanak Veled.
2/8 anonim válasza:
szerintem is ez lehet az oka, amit elõttem írt a válaszoló :)
3/8 anonim válasza:
Teljesen igazuk van az elottem szoloknak.
En is jartam mar igy,hogy kerdezte egy pasi:Nem lattalak en mar valahol?
erre en:nem hiszem,mert en nem.
Aztan kiderult,hogy mar sok csajtol ugyan ezt kerdezetXD
4/8 anonim válasza:
ja, a másik variáció pedig az h tucatemberke vagy :D Ne szavazz le ,ezrét .én csak őszínte voltam -.-
5/8 anonim válasza:
sok lánnyal vagyok úgy hogy olyan ismerős hogy csak na:P és nekem mégsem jut eszembe a neve... az még cikibb ha odajön hozzám hogy szia*** és nekem meg egyszerűen nem jut eszembe a neve... kb mint a sport szelet reklámban csak nekem a flippergolyó leesik:D
7/8 anonim válasza:
Nekem meg már rengeteg testvérem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!