Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lesz valami tehetségkutató...

Lesz valami tehetségkutató 2012ben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

valaki tudna segíteni?

nagyon szeretek énekelni,és méginkább dalokat írni.jártam énektanárhoz,aki szerint jó hangom van és nagyon tetszettek neki a dalaim.bár én eléggé bizonytalan vagyok.szeretném,kihasználni ezt az adottságom,kb.12 évig jártam zeneiskolába,szeretnék tovább tanulni,de leginkább az érdekelne,hogy dalokat írhassak,vagy énekelhessek,zongorázhassak.vagy ha lenne egy zenekarom...

nem tudom miben indulhatnék el,sajnos elszomorít,hogy annyi mindent el lehet adni egy lenge öltözettel,vagy vonaglással.

én "csak" zenélni szeretnék

2011. nov. 9. 23:24
 1/5 anonim ***** válasza:

X faktor talán, de nem biztos, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben indítanak jövőre, na meg sok X-es lesz így is a piacon. Nem tévés vetélkedőket meg helyi szintem művházak néha (ritkán) indítanak.

De tehetségkutató nélkül is, egy jó tanárral vagy mentorral azért kisebb sikereket el lehet érni.

Amúgy mit akarsz, dalt írni, énekelni, vagy zongorázni? Vagy polihisztor vagy, és mindet akarod?

2011. nov. 10. 00:59
 2/5 A kérdező kommentje:

köszi.

talán az lenne a legjobb,ha zenekarom lenne,mert akkor a saját dalaimat énekelhetném,a zongorát meg "átpasszolhatnám" valakinek.

amúgy,zeneszerzésre szeretnék jelentkezni,fösulira,de örülnék,ha nem csak "megrendelésre" írhatnék zenét,hanem ki is élvezhetném.

ezért gondolkoztam vmi tehetségkutatón.

2011. nov. 10. 08:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha zenei iskolába mész, akkor talán találsz majd társakat saját amatőr zenekarhoz. Persze ettől még nem lesz lemezed, és a rádióban sem játsszák a dalodat, de azért a konzervatóriumban biztosan találsz hasonszőrűeket.
2011. nov. 10. 16:16
 4/5 Allaris válasza:

Tudom, hogy kicsit kései válasz, de szerintem keress tagokat egy formációhoz, és álljatok neki számokat írni és gyakorolni. Ha már legalább egy embert szerzel, akkor már könnyebben jön több is, ha látják, hogy mennek a dolgok, és alakul valami. Mindenképpen fontos, hogy komoly szándékú emberekkel állj csak le zenélni, különben elveszik a kedved az egésztől. Zenesuliban majd tényleg könnyebben találsz embereket, de ezt az oldalt is tudom ajánlani (keress hasonló oldalakat, adj fel hirdetést stb.):

[link]

Sok sikert, egy zenészkolléga :D

2012. jan. 26. 16:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Csillag születik tavaszon, és asszem már megkezdődött a Megasztár.
2012. febr. 14. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!