Hogy irjak önéletrajzot sulibaa?!
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 21:50
1/3 anonim válasza:
Neved , Korod,
Korai években születtem gyerekkoromra mindíg úgy néztem mint egy üres kihasználatlan kincsesládára mert állandóan a gépen lógtam
2/3 anonim válasza:
Szerintem úgy, ahogy egy normált.
Személyes adatok, tanulmányok, érdeklődési kör, készségek és kompetenciák, esetleg hobbi (bár ilyen normálban nem nagyon írunk, csak ha a munka szempontjából érdeklődésre tart számot), nyelvtudás, jogosítvány, stb. Munkatapasztalat gondolom nulla, akkor azt hagyd ki. Erre bárhol találsz mintákat. Pl. europass önéletrajz.
Ha meg nem tetszik nekik, akkor mondd meg, hogy mást nem tudsz beírni, ha valaki regényt ír az önéletrajzba, azt a munkaadók olvasatlanul kidobják (és ezt nekik tudniuk kéne), az ilyesmiket a motivációs levélbe kell írni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D
2011. nov. 9. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!