1/12 anonim válasza:
Mármint milyen betegségben vagy milyen ruhában?
2/12 Virág6 válasza:
Alkoholmérgezés.Isten nyugasztalja az ilyen embereket.
3/12 A kérdező kommentje:
Pista bäcsi nagyon vicces :) de a betegsegre gondoltam!!
2011. nov. 7. 23:14
4/12 mester úr 36 válasza:
túladagolásban és nem bírta a szíve a sok féle drogot!!!
5/12 mester úr 36 válasza:
de miért olyan fontos ez benne volt az újságban???!!!
6/12 A kérdező kommentje:
Nem az tuti hogy nem drogba,pont ezert akarom tudni hogy miben! Erdekel mert szerettem!!
2011. nov. 7. 23:33
7/12 mester úr 36 válasza:
Londonba lakom itt mindenki úgy tudja sőt egész Anglia de ha te jobban tudod minek kérdezel???
8/12 A kérdező kommentje:
mester ur!!nem tudsz magyarul,leirtam hogy pont azert mert nem tudom,de viszont azt megirtäk hogy nem drogba!Jah,megtalältam a cikket:::Nyilvánosságra kerültek Amy Winehouse halálának körülményei. Az énekesnő holttestét üres vodkás üvegek vették körül, és a vérében az Angliában a vezetéshez engedélyezett maximális alkoholszínt ötszörösét találták, ami önmagában még nem feltétlenül halálos adag, de Suzanne Greenway halottkém jelentése szerint azért ölte meg ez a mennyiség, mert a tragikus éjszakát megelőzően hetekig nem ivott egy kortyot sem.
2011. nov. 7. 23:54
9/12 mester úr 36 válasza:
jól kiszépítették hidd ezt!!!mi tudjuk az igazságot...
10/12 A kérdező kommentje:
Te biztosan jobban,johogy nem azt irod hogy mellette voltäl....
2011. nov. 8. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!