Tatabányán milyen gyárak vannak, ahol 8 órás munkarend van?
8 óra általában mind1ik (persze én sem ismerem az összeset ezek közül), de lehet h némelyikben van 12 órás folyamatos. Az egyikben választhatsz h 8 órás 3 műszak hétköznap, vagy 12 órás folyamatos de abban a hétvége is benne lehet.
Azt nem tudom h olyat lehet e kérni h minden héten délelőtt pl. Hallottam már h vmelyiknél igen, de most meg nem tudom mondani h melyiknél.
Meg hát az is baj h hiába jelentkezel, nem biztos h felvesznek egyből, hiába van kiírva h keresnek pl összeszerelőt vagy hasonló. (én is melót keresek, szal innen tudom). Nekem logisztikai menedzser végzettségem van, és már ilyen melóra is jelentkeztem, mert sürgősen kéne, de azt mondták h az alacsonyabb végzettségűeket előrébb veszik:/ Bár nem tom Neked mi a végzettséged, de önéletrajzokat ha viszel be személyesen, vagy esetleg e-mailben küldesz be, akkor biztos megmondják h lehet e állandó délelőttön az ember.
Én is munkát keresek, de én csak állandó délelőttös műszakot tudok vállalni, mert kicsi fiam van akit nem tudok másra bízni.
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!