Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit kérjek a 12 edik szülinapo...

David76 kérdése:

Mit kérjek a 12 edik szülinapomra?

Figyelt kérdés
Fiu vagyok és ps3 at szeretnék de apa azt mondta hogy semmi szin alatt
2011. nov. 6. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Én sem ajánlanám a ps3-at és semmi hasonlót.(Pedig nem egy fásult öreg szivar vagyok hanem 27/F)

Gondolj bele mekkora kiadás egy ps3 mégha meg is tehetitek de max fél-1 év és elmúlik a varázsa és már rá sem fogsz nézni.

Inkább valami hasznosabb dolgot kérjél, amit igazán tudsz használni és később is örömödet leled benne.

Ülj le és gondold át mi az amire igazán vágysz és csak hasznodra válik-szerintem meglesz!

2011. nov. 6. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
kérj egy élményt, ha már tárgyra nincs szükséged! pl. egy közös mozi, vidámpark, cirkusz, aquapark a családdal.
2011. nov. 6. 09:44
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem kérj pénzt
2011. nov. 6. 09:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, de én a helyedben nem ps3-at kérnék az biztos.:P Nagyjából énis 12-13 éves korom tájékán kértem ps-t és egy ideig-darabig élveztem, aztán ahogy azt írta egy előző kommentelő "elmúlt a varázs"...mostmár csak ott porosodik és azon gondolkodok, eladjam e. Szerintem vagy egy élményt kérj, vagy a pénz is megoldás, már -akinek. Én pl nagyon spórolgatós vagyok és ha kapok pénzt azt tuti elteszem, úgyhogy nekem nem nagyon szoktak pénzt adni, mert akkor nem nagyon "ajándékozom meg magamat valamivel" (azaz nem veszek semmit) DE kérdés persze hogy te milyen vagy.

Kérhetnél valami hasznos dolgot is. Pl élményekre gondolj: jégkorcsolya , hogy elmehess barátaiddal többször is jégkorizni..(megéri)

Bicikli(ha még nincs)

Én tegnap vettem egy gitárt magamnak, mert úgy gondoltam, hogy valami hasznos és kikapcsólódást nyújtó tevékeység kéne nekem. Belefoghatnál bármilyen zenélésbe is pl., mert még abban a korban vagy hogy nincs késő elkezdeni, és kifizetődő mert a jobb agyféltekét fejleszti a zenés tevékenység, ami segít a tanulásban, a koncentrációképességben is. Lehet hülyén hangzik, de így van..amikor zongoráztam 3 évig,zeneiskolában...akkor hirtelen a 3-4-es helyesíróbol(azaz belőlem) egy házi első helyesíró lett...mindenki meglepődött, hogy én nyertem meg..énis. Szóval mindenképpen valami hosszútávra hasznos dolgot kéne kérnek szerintem. A Ps3-ból pedig nem nagyon származik haszon, a játékkal eltöltött órákon kívül:P:)

2011. nov. 6. 10:40
 5/6 anonim válasza:

Nem kérsz semmit!

Legalább a szüleidet segited.

2011. nov. 6. 11:52
 6/6 anonim ***** válasza:
egy finom tortát anyukádtól és kész:) ha már így mindened megvan:DD
2011. nov. 6. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!