Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha valaki egy...

Mit tennétek, ha valaki egy nyilvános honlapon név szerint megalázna benneteket?

Figyelt kérdés
Ismerem az illetőt,gyülöletből tette.
2009. máj. 6. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Ugyanezt, csak durvábban (:

Velem ilyet ne játsszon senki, mert úgyis ő húzza a rövidebbet.

(Volt már rá példa.)

2009. máj. 6. 22:37
 2/9 anonim válasza:
75%
Ha tudnám hogy ki volt, akkor nagyon egyszerű: a budapesti Metro újságba amit nap mint nap 100ezrek olvasnak az olvasói levelek közé kitalálnék valami sztorit, amiben szintén név szerint említem de úgy, hogy ő viszont ne jöjjön rá hogy én voltam. Ja és amikor beküldeném, akkor kamu nevet írnék a feladóra. Vagy az ő nevében adnék fel közfelbáborodást kiváltó levelet szintén ebbe az újságba, ehhez a rovathoz. Mondjuk az egyik pártot szidnám messzemenően, vagy bármit. Vagy még egy ötletem van, ha tudod a telefonszámát akkor sok hirdetésbe feladhgatod neked tetsző szöveggel.
2009. máj. 6. 23:09
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Feljelenteném becsületsértésért.
2009. máj. 7. 09:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!2.üzenet küldőjének:megfogadom a tanácsodat,kitalálok valamit,mert nagyon bánt és nem hagyom ennyiben.
2009. máj. 7. 13:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
elgondolkoznék azon, hogy miért tette, vagy ha tényleg csak azért mert az illető utál, mint a sz*rt, akkor is úgy állnék hozzá, hogy lesz*rom. kiröhögném, és ennyit mondanék , hogy csak ennyit tudsz?
2009. máj. 7. 14:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

ha visszaadod neki az 2 dolgot jelent:

1. nem vagy elég erős ahhoz, hogy tovább lépj.Nem tudsz megbocsátani.És ha tényleg annyira sértő, akkor már volt rá oka azon kívül, hogy utál(vagy arra van oka , hogy utáljon)

2. Te sem vagy jobb nála. Ugyanazt csinálod, mint ő: leégeted sok ember előtt.Csak azt nem értem, hogy ez miért jó bárkinek is.És ne gyere azzal, hogy de neked tényleg van okod, mert sztem ő is azt mondja, hogy van oka.

A megoldás:beszéld meg vele vagy, ha ez lehetetlen, akkor éljetek úgy mintha a másik nem is létezne.Ja és egy megjegyzés:szerinted mit fog csinálni, ha rájön h vki lejáratta???Azonnal rád fog gondolni(akármilyen ügyes és inyomozhatatlan cselle is próbálkozol tudja h ki haragudhat rá ennyire) és megint visszavág!

2009. máj. 7. 16:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Én azért jelenteném föl (ha már valaki volt olyan nagyokos, hogy lepontozott, csak hogy értsétek), mert én 10 éve énekelek egy hazánkban már sok sikert elért és nemzetközi porondra is kijutott gospel kórusban, és azzal, ha valaki nyilvánosan megaláz, a kórus hírét is rontja. Én színpadon állok, tömegek előtt, és mint ilyen, felelősséggel tartozom a közönség felé, és ha ez a hitelesség csorbul, rosszindulatból, azzal a kórusunk küldetésének a hitelessége is csorbulhat, ha nem tisztázódik. A bulvárnak meg nem akarok okot adni a pletykára.
2009. máj. 7. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:
9%
Véletlenül nem napiszarra kerültél ki?
2009. máj. 7. 18:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz írójának üzenem,hogy nem értem a mondanivalóját!
2009. máj. 7. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!