Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetni?

Valaki beszélgetni?

Figyelt kérdés
Nagyon kivagyok több okból kifolyólag is..... Jó lenne valakivel megosztani.
2011. nov. 4. 10:50
1 2
 11/17 anonim válasza:
Hát pedig kéne! Vedd te is félvállról az egész kapcsolatotokat, ahogy ő, egyik napról a másikra töröld ki őt érzelmestül, mindenestül, ne rágd ,magad rajta, mert csak felemészt, próbáld elvonni a figyelmedet, ehhez a legjobb 'terápia', ha nyitsz mindenki más felé, egy új suliba ez is könnyű, mert nincsenek elvárások, bárkivel ismerkedhetsz...
2011. nov. 4. 11:29
 12/17 anonim válasza:

Menj, kapcsolódj ki egy kicsit,igyál, lazíts, pasizz be, utána mindent más szemmel látsz majd. Ilyen köcsögök egyébként szép számmal akadnak, ők ilyenek, nem szabad túl korán túl komolyan venni őket saját magad érdekében. 18 éves vagy, hát még annyi pasit becserkészhetsz magadnak!!:)

Egy pasi sem ér annyit, hogy utána megzuhanjunk, főleg ilyen fiatalon, mert azzal is őt értékeled fel, senki sem pótolhatatlan(még)

2011. nov. 4. 11:35
 13/17 anonim válasza:
Egyébként tudom, hogy nehéz, amikor velem is ilyen történt úgy ki voltam, hogy még hízni is elkezdtem, tök boldogtalan voltam, meg minden szar volt kicsit ködbe vonultam, hogy ne is lássanak, aztán rájöttem, hogy ő már rég árkon bokron túl járt rajtam én meg még mindig kivagyok meg ilyenek, ahelyett, hogy élvezném a jelenemet. Más lesz nélküle, de legközelebb már sokkal óvatosabb leszel és nem sodrod magad ilyen érzelmi kiszolgáltatottságba vagy válságba.
2011. nov. 4. 11:46
 14/17 anonim válasza:
Hát jól itthagytál magamba beszélgetni tegnap!!!
2011. nov. 5. 17:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztos megoldódott a dolog.
2011. nov. 5. 18:16
 16/17 anonim válasza:
Annak örülnék, ha 1 nap alatt a több ok is ami miatt ki volt tovaszállt!!:) Éjjen!:)
2011. nov. 5. 18:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Itt vagyok, bocsi csak nem voltam itthon! És nem oldódott meg a többi gond, de próbálom más szemmel látni a világot. Köszönöm
2011. nov. 6. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!