Mindenki törp mániás?
Figyelt kérdés
Van 60 törpöm + kiegészítők + újságok:D Ahogy elnézem most a neten nagy a törp mánia:D Az én kis gyűjteményem eléggé sokat ér:) Miért lett most ennyire mindenki törpike mániás?:)2009. máj. 6. 19:09
2/6 anonim válasza:
egy igaz törp van: Gimli:) de én éltem ott Mória bányáiban néhány hetet a múlt nyáron és tapasztalatból mondom nagyon ügyes, szorgos népség egytől egyig! olyan ismeretekkel rendelkeznek a nemesfémekről amin sok ember csak ámélkodna! és van tehetségük érzékük is hozzá:) rengeteget dolgoznak és csodás kis birodalmat építenek a föld alatt és a hegyek belsejében. nekem nagy élmény volt köztük lenni
3/6 A kérdező kommentje:
Hupikék:D
2009. máj. 6. 20:48
4/6 anonim válasza:
szerintem mostanában nem felkapottabb mint volt de mindig is voltak törpőrültek:)) megkérdezhetem kedves kérdező hogy összejönnél valamelyik törppel?:) bejön mondjuk törperős vagy okoska?:P :D melyikőjüknek lenne esélye nálad?:)
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem te jössz be:) És én neked?:)
2009. máj. 7. 15:13
6/6 anonim válasza:
Azért törp mániás mindenki,mert most a SPAR futtatja őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!