Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik a legkellemesebb...

Melyik a legkellemesebb emleked gyerekkorodbol?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hugommal közös szobánk van, és sokszor esténként felidézzük a gyerekkorunkat. És annyit lehet nevetni! Annyi sok szép emlék van, vicces, idióta, siralmas. :) Nekem nincs legkedvesebb, mindegyiken ugyanannyit lehet röhögni. :D
2009. máj. 6. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt egy kellemes gyerekkorom...

Évekig elhúzodó súlyos betegség,fájdalmak,rossz család...

Na de a legjobb emlékeim a kiskori hintázások..

Imádtam hintázni ha a gyerekkoromra akarok emlékezni felidézem ahogy ülök a hintában egyre magasabbra szállok azt képzelem ,hogy kirepülök az életemből és már az égbe szállok...a szél fújja a hajam a testem,és már nem ebben a világban vagyok...

Azt tudom,hogy egész nap hintázni akartam,ki se akartam szállni...

Furcsa egy gyerek voltam az biztos ,furcsa lelki világgal ,na de mostmár minden rendben az életemmel! =)

L/18

2009. máj. 6. 18:18
 3/4 Avalanche ***** válasza:
100%
Amikor a családdal és ismerősökkel elmentünk a barátaink házába, ami az erdő közepén van =). Nagyon meghitt, csend van, nyugalom (már amennyi nyugalom lehet 5 gyerek mellett). Szerencsére még mindig járunk ki oda =)
2009. máj. 6. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Oviban elmentünk a ligetbe és sok nagyobb szikla szerű kövek között rohangáltunk.
2009. dec. 28. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!