Hol kapok olyan tesztet, ahol le tudom elenorizni, menyire vagyok extrem?
Elég extrém ötletem támadt:
Szerezz be valami fermentumot, amitől egy gorilla hím kanos lesz. Szerintem ebben a barátnőd majd tud is segíteni neked. Jó alaposan locsold magadra, majd mássz be hozzá a ketrecbe, de vigyél neki egy kis banánt is, mert nála vendégeskedsz! 6-7 db szerintem elég is lesz. Pucolgasd meg egyesével, s nyújtsd át neki darabonként! Ha mindet elfogadja, s nem akarja egyből az egészet, akkor eléggé extrém vagy!
A helyesírási hibák ( Igaz, nem szokásom nekem sem helyesen írni a neten, s meg sem jegyezni mások hibáit, de te külön kérdezted, ezért íme ):
"Hol kapok olyan tesztet, ahol le tudom elenorizni, menyire vagyok extrem?"
helyett: Hol kapok olyan tesztet, ahol le tudom ellenőrizni, mennyire vagyok extrém?
"mit nem lehet erteni rajta kell nekem 1 oan teszt amin ki derul menyire vok extrem"
helyett: Mit nem lehet érteni rajta? Kell nekem egy olyan teszt, amin kiderül, mennyire vagyok extrém?
"extrem vok mert csinaltam oan dolgokat de tudni akkarom menyire"
helyett: Extrém vagyok, mert csináltam olyan dolgokat, de tudni akarom, mennyire?
"miert extrem az irasom ? mondjatok valami extremet h meg csinaljam naon szeretem az adrenalint mert nem vok atlagos oant csinalok mit mas nem mer"
helyett: Miért extrém az írásom? Mondjatok valami extrémet, hogy megcsináljam, nagyon szeretem az adrenalint, mert nem vagyok átlagos, olyanokat csinálok, amit más nem mer.
"kocc :) 17 eves vok :P de akko mondj valami extremet h meg tom-e csinalni a parkorozes extrem?"
helyett nem tudok mit ajánlani, mert fogalomzavarban vagyok, ugyanis nem tudom, hogy mit jelent a "kocc" és a "parkorozes"? De a teljesség igénye nélkül: "Kocc!" :) Tizenhét éves vagyok :P, de akkor mondj valami extrémet, hogy meg tudom-e csinálni? A "parkorozes" extrém?
"en nem mondtam h extrem vok azt csak meg akkarom tudni es az irasomban mi a hiba mert en nem tom"
helyett: Én nem mondtam, hogy extrém vagyok, azt csak meg akarom tudni. Az írásomban mi a hiba, mert én nem tudom.
"az ugyvan h nem tom el donteni de mirekkel ra pisalnom az aramra??? oant mar csinaltam"
helyett: Az úgy van, hogy nem tudom eldönteni, de mire kell rápisálnom? Az áramra? Olyat már csináltam.
"azt mondja elege nem lehet megunni engem mindig mast talalok ki mar egy eve egyut vagyunk es meg nem untuk meg egymast"
helyett: Azt mondja eléggé. Nem lehet megunni engem, mindig mást találok ki. Már egy éve együtt vagyunk, és még nem untuk meg egymást.
"kocc dee azt unom"
helyett: Kocc, de azt unom.
"a kocc = koszonom csak roviditve a messen szoktuk hasznalni na hol kapok??"
helyett: A kocc = köszönöm, csak rövidítve. A messen szoktuk használni. Na, hol kapok?
Utsó válaszolónak: LOL!!!!
(Gorillás)
kocc = koccanj le innen, húzz a fenébe
Ha köszit akarsz, akkor inkáb használd a "thx"-et.
Amiben te szenvedsz, azt úgy hívják, feltűnési viszketegség. A parkour extrémnek minősül, de te azt írod, olyat akarsz, amit más nem csinál. A parkourt sokan űzik manapság, bár az extrém sportok közé tartozik. Így én is csak a gorillás dolgot tudom javasolni - azt biztos, hogy még senki nem csinálta. És hidd el, lenne benned adrenalin, nem kevés! :D Még az öngyilkosság sem olyan, amit senki más ne csinált volna teelőtted. Tehát döntsd el, mit akarsz valójában.
(Óriási volt, gratula a gorillás írójának! :DDDDD)
Tesztet? Amúgy jól érzed magad? De most tényleg. :S
És mi lenne a mérce a teszt során, mihez mérnéd a dolgot? Ahhoz, hogy hányan csinálták már teelőtted? (Minél kevesebben, annál jobb?) Vagy mi?
Megnéztem a youtube-on, hogy mi is ez a parkour. Már van róla fogalmam. 12 éve magam is kapható lettem volna rá! Teccet, csak nem tudtam, hogy így híjják!
A feltűnési viszketegséget tényleg mérik, én úgy tudom. S tényleg teszttel.
Töltsétek ki:
Elöttem szólónak: THX az elismit, s ne vedd ilyen véresen komolyan! Tudod: Varietas delectat! ;)
(Gorillás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!