King of Reptoids kérdése:
Miért tekintik a Reptoidokat gonosz fajnak?
Végülis elpusztítják az emberiséget :(
2011. okt. 31. 17:41
12/21 A kérdező kommentje:
Haggard : Hitlert elvitték a nálatok kis szűrkének nevezett faj, akikkel tartották a kapcsolatot és a csészealjaikat is nekik köszönhetik. Az hogy milett vele, csak találgatják.
# 9/11 ma 17:23
Látszik, hogy önmagadba látó vagy mert nagyon jó leírást adtál magadról ! Habár a gondolkodás képességét mi adtuk, nektek ailyen hozzászólást olvasván időnként bánom.
Tudnotok kell, hogy mivel Reptoid vagyok, így nehezen áll rá az újjam az emberi helyesírásra, bár ez nem helyesírási verseny. Nem is vagyok hajlandó megtanulni egy majomból általunk feljavított szolgafaj írásmódját, és a maradék egy évre már nem is érdemes.
13/21 felemelkedes válasza:
Érdemes lenne megemlíteni a közelgő kamu ufo inváziót is. A zérópont technológiával és a project bluebeammel fogják a reptiliánok és az illuminátusok ijesztgetni az emberiséget. Eljátszák, hogy megtámadta egy "idegen" faj a földet (valójában a földről irányított zérópont technológiás űrhajók és project bluebeames holografikus képek lesznek) és a reptiliánok mintegy "megmentőinkként" fogják "legyőzni" a támadó idegen fajt. Valójában szó sem lesz földönkívüli támadásról csak egy kamu színjátékról hogy a reptiliánok hivatalosan is megmutatkozhassanak az emberiségnek (ráadásul jó színben tüntetve fel magukat).
2011. okt. 31. 20:24
Megint szeretnék OFFOLNI:S
Mennyi áldozata volt a Holokausztnak? A revizionistáknak vagy a hivatalos propagandistáknak van igazuk az áldozatok számában?
Nem a németek találták fel Hitlernek a repülő csészealjat?
2011. okt. 31. 21:14
15/21 felemelkedes válasza:
Azt is jó ha tudjátok, hogy a háttérhatalom szándékosan meszesíti el az emberiség tobozmirigyét (harmadik szem). A háttérhatalom és a reptilián hibridek globálisan intézményesítették a fluorid csapvízbe való pumpálását. Ez azért fontos nekik, mert a fluorid elmeszesíti a tobozmirigyet és így az emberek nem tudják használni a harmadik szemüket. A harmadik szem használata elsősorban az asztrális kivetítéshez és a Felsőbb Éneinkkel való kapcsolatfelévelhez szükséges, amely elengedhetetlen a spirituális fejlődéshez. Mivel a reptiliánok szinte 100%-ban a technológiájukra hivatkoznak és spirituálisan gyengék ezért minden erejükkel azon vannak, nehogy az emberiség ráébredjen valódi képességeire, hiszen ha sikerülne az embereknek kinyitniuk a harmadik szemüket, a háttérhatalom többé nem tudna uralkodni felettük. Amennyire én tudom a reptiliánok egy része az ezotériával csupán sexuál mágia rituálék szintjén foglalkozik. A reptiliánok 3 szarvú alacsony asztrális entitásának szoktak áldozni és tudtommal tőle várnak hatalmat (tisztelet a kivételnek).
2011. nov. 1. 00:29
Azt honnan tudni, hogy a fluorid elmeszesíti az agyat ? Az kell a szuvasodás ellen. Honnan tudni, hogy a tobozmirígy jó egyáltalán valamire.
2011. nov. 1. 01:50
17/21 felemelkedes válasza:
Parancsolj, itt egy cikk a témáról:
[link]
Ha pedig tudsz angolul, íme egy külföldi cikk:
[link]
2011. nov. 1. 08:45
18/21 A kérdező kommentje:
Egyébként 9-es tévedsz, mert a Reptoid a fajunk gyűjtő neve, a földi Reptoidokat hívjátok Reptiliánoknak.
huh ezt jól megtárgyaltuk, nekem már csak egy kérdésem lenne , mi a vérgecci az a reptoid ? :D
2011. nov. 10. 20:02
Felemelkedés, hol hallottál ezekről az 50%-os reptilián hibridekről? Tudsz mutatni erről akár egy rövid leírást youtubeon vagy máshol?
Ráadásul elég sok ilyen hibrid faj lehet, én csak az orioni-szíriusziról hallottam.
Lacerta állította hogy ők őshonosak itt és nem gonoszak. Nem tudom mi igaz ebből.. De ezek szerint lehetséges, hogy valamilyen oknál fogva nem az igazt mondta, csúsztatott.
Valamiért én a fő 13 vérvonalat nem hibrideknek képzelem.
2012. febr. 26. 19:50
Kapcsolódó kérdések: