Hogyan kell a Sims3-at letolteni? (HELP! )
Legálisan sehogy.
Torrenttel elég egyszerűés működik is. Ezek a programok kellenek majd:
uTorrent: [link]
Winrar: [link]
Daemon Tools Lite: [link]
Telepítsd a programokat. Ezután töltsd le ezt a torrentet:
Nyisd meg az uTorrnettel és várd meg, amíg teljesen letölti. Ezután nyisd meg (duplán kattints rá), Winrarban fog megjelenni. A Daemon Tools Lite-ot is nyisd meg, és kattints arra, hogy "Fájl hozzáadása". Ezt a mappát válaszd ki: The Sims 3 - Razor1911 MAXSPEED www.torentz.3xforum.ro
Kattints rá duplán, és elindul a telepítő. Válaszd ki a nyelvet, stb. A serial, amit kér: DNTK-WQGR-M5T4-T1K1-1911
Ezután keresd meg a Crack mappát, és a benne levő két fájlt másold át a The Sims 3 - Razor1911 MAXSPEED/Game/Bin mappába, ha kijön valami olyan ablak, hogy felülírja-e a fájlt, akkor okézd le, majd keresd meg a Final Version Patch mappát, és a benne lévő alkalmazást futtasd le. Ismét másold ki a Crack mappából a két fájlt és illeszd be a The Sims 3 - Razor1911 MAXSPEED/Game/Bin mappába. Ezután elindíthatod a játékot nyugodtan ;)
A géped nem lesz vírusos, bármit is jelez a vírusirtód!
A Daemon Tools Lite-t NE töröld le a gépedről, mert ha játszani akarsz a Simssel, Daemon Tools nélkül NEM FOG MENNI!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
dorcy98!
Én is letöltöttem amit írtál de nekem nem jelenik meg a The Sims 3 - Razor1911 MAXSPEED www.torentz.3xforum.ro mappában GAME mappa..akkor most törölhetem le az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!