HTC Desire HD vagy Samsung Galaxy SII?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén , hogy fogtam htc desire hd-t a kezemben, és az a készülék úgy össze van rakva mint az atom. A galaxy S II recseg ropog össze vissza, elég törékeny készülék. Véleményeteket szeretném kikérni. Megéri 20-30 e ft al többet kiadni egy samsungért?2011. okt. 30. 13:15
1/2 anonim válasza:
kaegória FAIL, de mind1.
mindenképpen megéri a Samu. abszolút csúcskészülék, 1.2Ghz-es Exynos pörög mint a vadállat. Grafikus chip is odaveri az összeset. Talán egy HTC Sensationnel lehetne egy szinten emlegetni. egy Desire hd eléggé alatta van, de az sem rossz.
egy dolog, ami a htc mellet szól az a SENSE, de a Samsung TouvhWiz felülete sem gagyi.
Szóval én a helyedben a Samsungot venném, ja és szerintem valami agyontesztelt "töréstesztbábú" Samsungot próbálhattál, mert alapvetően az is nagyon korrektül, szépen van összerakva. Egyedül a műanyag hátlap az, amit sokan szidnak, de az meg csúcsminőségű műanyagból van szal az is király cucc, nekem pl. jobban is tetszik mint egy acél vagy alu hátlap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!