Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan adhatom fel postán?

Hogyan adhatom fel postán?

Figyelt kérdés

Vaterán eladtam egy ruhát, súlya 420 g. Egy A4es borítékba fér bele. Hány forint lesz? Jól néztem hogy 295, ajánlva 495?

A postán mit kell mondani, ez milyen feladás? Sima ajánlott boríték? Mert hallottam, néha drágábbat számolnak fel, ha nem mondjuk meg pontosan.

2009. máj. 5. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:

akkor drágább, ha csomagként adod fel. Sima levélként add fel, én is így adtam most fel tesóméknak, volt benne 6 oldal hivatalos papír, 1 rövidnadrág, és 1 telefon töltő.

ha jól emlékszem 480 ft volt, ajánlottan.

2009. máj. 5. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ajánlottként akarod feladni, akkor a postákon ki van rakva ilyen kis méretű, zöld színű űrlap, amit ki kell tölteni, és beikszelni, hogy "ajánlott". Ezzel mész oda az ablakhoz, és átadod.
2009. máj. 5. 15:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha sima küldeményként adod fel akkor 295 Ft kb 2 nap a megérkezés.

Elsőbbségi küldemény: másnap kézbesítés kb.16.00-ig postára kell adnod 370 Ft

Könyvelt vagy ismeretebb nevén ajánlott küldeményként ki kel töltened egy feladó vevényt és átadnod a kezelőnek, ő már tudja a dolgát, ez a szolgáltatás + 200 Ft a fent leírt díjakon felül. Ezt ajánlanám mert így a feladásról van egy igazolásod.

Mit kell mondanod esetleg: Ajánlottként/ ajánlott elsőbbségiként szeretném feladni.

üdv a postás:)

2009. máj. 5. 15:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. máj. 6. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!