Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok néhány frappáns,...

Mondanátok néhány frappáns, intelligens, és nagyon de nagyon sértő beszólást?

Figyelt kérdés

Naszóval az van,h a húgom a halálba idegesít mindenféle dumájával,de ha vissza merek szólni,akk megmond a szüleimnek,akik engem csesznek le.Szal pl. ping-pongozunk,én 25-10 re alázom,erre megszólal,h azért az öcsém jobban játszik,meg ilyenek.Nem tudja a helyét a hierarchiában,azt se ért,h én mér mehetek bulizni,és ő mér nem,pedig 2 évvel idősebb vok.(Jah és még annyi h az öcsémet is le szoktam verni).Marha nagy a pfája,és nemtom mire.

néhány tulajdonsága

Kövér(nem olyan nagyon hájas,hanem olyan formátlan,undorítóan gusztustalaunl hájas)

Ostoba(hihetetlenül,azt hitte,h Brazília Portugáliában van,és Argentíinul beszélnek benne,ez nem vicc)

Szőke

Béna(minden sportban,semmire nem jó,iszonyat szerencsétlen)

Ízléstelen(szó szerint,nem tud öltözküdni)

Undorító(minden tekintetben,ruhában,bikiniben,undorítóan falja a kaját,csámcsog,belemászik más ételébe)

Művészléleknek hiszi magát(azt hiszi színész,egy ideig el is járt színész képzőbe,de kirúgták,azt hiszi jó a hangja,és állandóan énekel,én meg az öcsém pedig megsüketülünk-az öcsémmel jóban vok-hiphop táncolt is,onnan is kirúgták,most rajzol,az egész elmegy,de abban sem vmi őstehetség)

És azt hiszi,h szép

Szal írnátok jókat?

előre is köszönöm (fiu vok)

2011. okt. 28. 11:28
1 2
 11/12 anonim válasza:
Mond ezt neki: Sajnállak hugom, hogy ilyen retardált és fogyatékos bátyád van mint èn aki hülye kérdéseket tesz fel gyakorikérdéseken...Garantáltan igazad lesz...
2016. szept. 26. 18:41
 12/12 anonim válasza:
Ez után a húgodat többre tartom mint téged
2018. jan. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!