Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Seellemekhez és démonokhoz...

Alpok kérdése:

Seellemekhez és démonokhoz értők, válaszolnátok erre?

Figyelt kérdés

Nyáron mikor unatkoztam kimentem az ablakhoz és magamban beszéltem... Meghallottam egy női hangot, ami ezt kérdezte: "Te hallasz engem ?" De mindegy... Rá 4 hónapra ( négy nappal ezelőttre )Egyszer ahlál sötétben láttam két vírító vörös szempárt.Ha jobra fordítottam a fejem, az balra fordult, és ez a másik oldalra is igaz. Másanp megint láttam, de már elment...

Mellesleg egy finn plüss is ott lóg a falon, és mindíg arra néz, ahol én vagyok... FOLYTON ENGEM NÉZ!

Ez szellem, démon, vagy mi?!

2011. okt. 27. 15:36
1 2
 11/12 anonim válasza:
A szellemekre nem jellemző hogy szemeket làtsz ugyhogy sztem démon de ha az akkor gyorsan keress valakit mert ezek gonoszak persze nem bàntanak de akkor is egyszerűen leszívjàk az energiàd!
2013. szept. 10. 20:46
 12/12 anonim ***** válasza:
A vörös szempárt lehet, hogy csak képzelted.Vak sötétben könnyen hallucinálhattál, főleg, hogy előtte hallottad a női hangot, ami valószínűleg igazi démon volt, az ettől való félelem hatására pedig képzelődtél.A többire nem tudom a magyarázatot, tehát ha észlelsz még ilyeneket, fordulj szakemberhez(nem pszichiáterre gondoltam, mert én komolyan veszem a démonok létezését,hanem olyanra, aki kiűzi)!
2013. szept. 18. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!