Alpok kérdése:
Seellemekhez és démonokhoz értők, válaszolnátok erre?
Figyelt kérdés
Nyáron mikor unatkoztam kimentem az ablakhoz és magamban beszéltem... Meghallottam egy női hangot, ami ezt kérdezte: "Te hallasz engem ?" De mindegy... Rá 4 hónapra ( négy nappal ezelőttre )Egyszer ahlál sötétben láttam két vírító vörös szempárt.Ha jobra fordítottam a fejem, az balra fordult, és ez a másik oldalra is igaz. Másanp megint láttam, de már elment...
Mellesleg egy finn plüss is ott lóg a falon, és mindíg arra néz, ahol én vagyok... FOLYTON ENGEM NÉZ!
Ez szellem, démon, vagy mi?!
2011. okt. 27. 15:36
11/12 anonim válasza:
A szellemekre nem jellemző hogy szemeket làtsz ugyhogy sztem démon de ha az akkor gyorsan keress valakit mert ezek gonoszak persze nem bàntanak de akkor is egyszerűen leszívjàk az energiàd!
12/12 anonim válasza:
A vörös szempárt lehet, hogy csak képzelted.Vak sötétben könnyen hallucinálhattál, főleg, hogy előtte hallottad a női hangot, ami valószínűleg igazi démon volt, az ettől való félelem hatására pedig képzelődtél.A többire nem tudom a magyarázatot, tehát ha észlelsz még ilyeneket, fordulj szakemberhez(nem pszichiáterre gondoltam, mert én komolyan veszem a démonok létezését,hanem olyanra, aki kiűzi)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!