Mit lehet élvezni ebben az életben?
Én is így vagyok vele sajnos... Mondhatnám, hogy menj el bulizni, de az embernek nincs hozzá hangulata egyedül...
Nicns ötletem, és nem fogok iylesmit hazudni, hogy majd jóra fordul minden, meg a többi hüyle szöveget...
De küzdeni kell, legalábbis mindig van remény! Ha tanulsz stb, lesz jó munkád, és midnen hétvégén elmehetsz majd bulizni, lesz csajod, ha hiszed ha nem lesz (mondjuk én kivétel vagyok, mert nekem nem lesz soha senkim :) )
Aztán idővel jó lesz minden, de ha nem is lesz jobb inkább küzdj, mint hogy feladd, mert ha küzdesz legalább van remény!
Kedves szexkérdés!
Miért mondod,hogy nem lesz senkid?
Haverok, foci, zene, netezés, túrázás, autóvezetés, motorozás, extrém sportok, nyelvtanulás, olvasás, utazás, séta, fényképezés, trollkodás, kutatás, permetezés, gyomlálás.
És még egy sor minden más, amit nem soroltam fel. Mindenkinek van valami, amit az illető élvez, legfeljebb még nem találta meg. El kell kezdeni keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!