Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit lehet élvezni ebben az...

Mit lehet élvezni ebben az életben?

Figyelt kérdés
Nem tudok semmit se élvezni. A csajozás nem emgy,tehát nem tudom.
2011. okt. 27. 12:47
1 2 3
 11/23 SEXKÉRDÉS válasza:
ÉN is nagyon depressziós voltam körülbelül 2-3 évig, Tapasztalatból tudom, hogy hiába írunk neked itt bármit, nem lesz jobb kedved, csak jó volt leírnod, hogy bajod van, és szenvedhetsz mindenkinek, akik így kicsit kommunikálnak veled! Egyébként fogalmam sicns mit tehetnél, ugyan iylen k..a unalmas az éeltem, és oskszor a saját magam kinyírásának a határán vagyok! Egyébként megpróbálhatsz valami online játékot esetleg, legalább az online életed adhat valami célt, vagy iratkozz be valami harcművészetre, vagy szerezz haverokat, sok lehetőség van...
2011. okt. 27. 16:14
 12/23 A kérdező kommentje:
Haverjaim sincsenek,max a neten.
2011. okt. 27. 16:20
 13/23 SEXKÉRDÉS válasza:

Én is így vagyok vele sajnos... Mondhatnám, hogy menj el bulizni, de az embernek nincs hozzá hangulata egyedül...

Nicns ötletem, és nem fogok iylesmit hazudni, hogy majd jóra fordul minden, meg a többi hüyle szöveget...

De küzdeni kell, legalábbis mindig van remény! Ha tanulsz stb, lesz jó munkád, és midnen hétvégén elmehetsz majd bulizni, lesz csajod, ha hiszed ha nem lesz (mondjuk én kivétel vagyok, mert nekem nem lesz soha senkim :) )

Aztán idővel jó lesz minden, de ha nem is lesz jobb inkább küzdj, mint hogy feladd, mert ha küzdesz legalább van remény!

2011. okt. 27. 17:44
 14/23 A kérdező kommentje:

Kedves szexkérdés!

Miért mondod,hogy nem lesz senkid?

2011. okt. 28. 09:58
 15/23 SEXKÉRDÉS válasza:
18 éves vagyok, mondták már páran neten, vagy ahol megismertem mebereket, hogy jó pasi vagyok, de ezt mégsem tudom elhinni.... Sosem tetszettem senkinek igazán, és sosem másztak rám a nők, mint a többi srácra... És még nem volt olyan, hogy viszonozták volna azt amit érzek valaki iránt ! :( Én nem próbálkoom többet, mondjuk idáig sem próbálkoztam igazán, és értelmét sem látom annak, hoygy pár évig járogassak valakivel... szóval marado kegyedül magányosan, és ülö ka sötét szobában.. :(
2011. okt. 29. 13:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Nézd a Való világot online,az is igen élvezetes!Már csak azért is érdemes élni,hogy megtudd ki esik ki,Vera vagy Annamari?:D
2011. dec. 2. 13:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Nem szoktam nézni a VV-t.
2011. dec. 2. 13:42
 18/23 Antimod ***** válasza:
100%

Haverok, foci, zene, netezés, túrázás, autóvezetés, motorozás, extrém sportok, nyelvtanulás, olvasás, utazás, séta, fényképezés, trollkodás, kutatás, permetezés, gyomlálás.

És még egy sor minden más, amit nem soroltam fel. Mindenkinek van valami, amit az illető élvez, legfeljebb még nem találta meg. El kell kezdeni keresni.

2011. dec. 2. 13:45
 19/23 Antimod ***** válasza:
VV-t tényleg ne nézz, attól aztán elmegy az életkedved. :D
2011. dec. 2. 13:45
 20/23 anonim ***** válasza:
Vagy épp azért nincs semmi életkedve(a kérdezőnek) mert nem nézi.Én egész jókat szórakozok rajtuk:)
2011. dec. 2. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!