Mi alapján tippmixeltek?
Mostanában én is szívok az eredmények miatt. Megtudnám fejelni a monitort, amikor 1.18-as meccs visszi el az egészet (pl az a nyomorék Twente). Általában megérzések alapján választom ki a meccseket, vagy apuval dumáljuk át az esélyeket. A szelvényeimet is Ő szokta feladni. Nemrég mutatott egy oldalt (eredmenyek.com), ahol az összes aznap játszott meccset élőben lehet nyomon követni. Ott ki szoktam választani azt a 8-10 meccset, amire fogadtam és az oldal csinál egy külön listát róluk. Aztán lehúzom a tálcára és csinálom a dolgaimat. Amikor történik valahol valami, pl gól, gólöröm hangot ad.
De újabban igyekszem biztosra menni. 2-3 meccsből kb 2-es odds-al duplázgatom az 1-2 ezer forintjaimat. Igaz, néha 200 Ft-os szelvényeim is vannak kb 30 ezres várható nyereménnyel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!