Az Ágnes név szép? Becézve Ági, Nes. Milyen lányt képzeltek el egy ilyen nevet hallva?
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 16:25
1/28 anonim válasza:
Az én Ági barátnőm középmagas, végkony, világosbarna hajú kedves lány. Áginak hívjuk, a Nes szerintem nagyon idétlen. A név maga szép.
2/28 anonim válasza:
En csak "ven" leanyokat ismerek de komolyan!
Mind a harom 45-50 kozottiek.
4/28 anonim válasza:
Szia!
Én Ági vagyok. Szerencsére senki nem próbált még Nes-nek hívni, szerintem borzasztó.
Nekem tetszik a nevem, bár elég sűrűn (főleg gyerekkoromban) csúfoltak, viccelődtek: Ágnes-mágnes, Ágnes asszony, mi van a lepedővel? és a Csókolom, Ági van? (a fiatalok kedvéért, ez egy 80-as évekbeli reklámszlogen volt, a hozzá tartozó üdítővel).
5/28 anonim válasza:
Ja, 30 vagyok. Az én korosztályomban is, de inkább pár évvel idősebbek között viszonylag gyakori ez a név.
6/28 A kérdező kommentje:
mi baj a Nes.sel?
2009. máj. 4. 16:55
7/28 anonim válasza:
Szerintem olyan átlagos név, nekem nem igazán tetszik.. Az Ági becézés nem olyan rossz. Viszont a Nes tényleg nagyon idétlen.
8/28 anonim válasza:
szerintem a nes hülyén hangzik...
inkább Nesi:D
9/28 anonim válasza:
Nekem erőltetett becézésnek tűnik, ugyanúgy nem jön a számra, mint a Gica, Gicácska, Agni, Ágnis, Ángi, Gigi, Nesó, Iga (ez mind az Ágnes becézése).
Üdv: Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!