A Punkoknak honnan van pénzük színes hajfestékekre, Bakancsra?
Havonta leszívatni,színesre festeni több ezer ft.simán megvan 8000ft.És ez még csak a haj.Bakancsra,bőrdzsekire meg ilyen drága cuccokra honnan van pénzük ?
ég a csöves punkok is ilyen cuccokba nyomják.
Szerintem csináltasd először fodrásszal. én is azzal csináltattam meg először. akkor még kb a hátam közepéig ért a hajam, és jó sűrű és vastag szálú volt. Ja és nekem is sötétbarna. nekem 12 ezerért csinálta. mondjuk rendesen tönkre baszta a hajam. jól gondold meg, hogy tényleg akarod-e.
(előző válaszoló)
nak itt a pont.
Nem tudom hogy egy szegény életmódú általában munkanélküli punknak honnan van pénze havonta 12000ftja szőkítésre
Jah akkor ok
Én azt akarom majd dolgozni hogy egyedi pólókat pl: Horror filmkeből szereplők,zenekar nevek logók,trágár felíratú pólókat készíteni otthon kézzel festve.És azt eladni az utcán természetesen engedéjel.Vagy pedig 1 saját üzletben.Szted belevágjak ?
17/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!